Poznata mama Chrissy u društvu djece Lune Simone i Milesa Theodorea.
 PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Drama zbog tampona

Političar kukao zbog testiranja na koronu, pa ga poznata manekenka javno brutalno 'poklopila'

Istaknuti američki političar opisao je muku koju je prošao zbog testiranja na koronavirus, no njegova 'žalopojka' nekim poznatim damama nije dobro sjela...

Da su žene u mnogočemu jači spol dokazuje i posljednja 'prepiska' na relaciji političari - slavne žene, nakon što se visokopozicionirani američki političar požalio na bolni test za koronu, model Chrissy Teigen ga je momentalno javno popljuvala. Majka dvoje djece pokazala je 'kratak fitilj' za kukanje, nakon što je čula potpredsjednik SAD-a koji se požalio kako je test na koronavirus bio invazivan.

Naime, potpredsjednik Mike Pence, testirao se na koronavirus i ispričao pred kamerama kako mu je bilo.

"Test je bio brz, ali ide duboko u sinuse i nije baš ugodno. Ovo je vjerojatno dobra prilika da ponovim: ako nemate simptome, ne trebate se testirati", rekao Pence. Opisao je pritom da postupak uključuje desetak sekundi "kopanja po nosu tamponom", što je nazvao "invazivnim postupkom".

Manekenka Chrissy Teigen je to iskustvo usporedila s porodom i prilično se naljutila.

"Vagina mi je bila razderana do anusa dok sam rađala Lunu. Imala sam vaganus. J**** tvoju bol od tampona. Morali su mi uz krevet staviti vreću za smeće da pokupe moju krv dok su me šivali, a onda sam morala piškiti s bocom vode kako bi me manje boljelo iduća tri mjeseca. Da, tampon, kladim se da je bilo teško", u potresnoj ispovijesti odbrusila mu je Chrissy koja s pjevačem Johnom Legendom ima dvoje djece.

Chrissy nije jedina koju je Penceova opaska zasmetala. Na Twitteru se javila i glumica Sarah Thyre.

"On kuka kako mu je test za koronu bio invazivan. Oprosti, ja sam imala više ruku uguranih u vaginu dok su mi pokušavali izvući jedno prokleto dijete, a ti kukaš oko tampona u nosu koji bi mogao spasiti milijune života. J*** se", poručila je Thyre.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 16:45