Petra Mikšik
Nemojte ovo raditi

Potres je domaću glazbenicu gotovo došao glave: Spašavala stvari pa završila na šivanju

Nika Turković napravila je nepromišljen potez pa je ugrozila svoj život, no na sreću, završila je samo s malim šavom.

Kada vas probudi užasno tutnjanje i sve oko vas se trese, jedino što možete napraviti jest zgrabiti ono najnužnije i istrčati van. No, neki u panici zbog potresa ne znaju što bi napravili pa nesvjesno rade ono što bi ih moglo ugroziti. Domaću glazbenicu Niku Turković tijekom strašnog jučerašnjeg potresa koji je zadesio Zagreb ozlijedile su stvari koje su popadale i morala je na šivanje usnice.

"Mali savjet, nemojte otvarati špajzu za vrijeme potresa jer bi teški objekti mogli ispasti pa biste mogli završiti na šivanju, neću vam to pokazati", rekla je Nika u videu na Instagram storyju. "Nadam se da ste svi živi i zdravi", dodala je.

Dok su joj liječnici šivali usnicu, Niku je snimao njezin dečko, glazbenik Matija Cvek.

"Nagrada za najbolju ženu godine ide Niki Turković. Stavila je svoju glavu da spasi bocu. Jooooj", našalio se Cvek.

Inače, Nika Turković na sceni se pojavila 2004. kada je kao djevojčica predstavljala Hrvatsku na izboru za Dječju pjesmu Eurovizije, a u rujnu prošle godine vratila se glazbi nakon 15 godina izbivanja. Nakon povratničkom singla "U mraku", prije nešto više od mjesec dana objavila je novi - "Raj".

Petra Mikšik

U nedavnom intervjuu za Gloria.hr otkrila je da nema aspiracije probiti se na inozemnu scenu poput nekih njezinih kolegica iz jednog dobrog razloga.

"U Hrvatskoj se može napraviti puno toga dobrog, kvalitetnog i posebnog. To dokazujem i drugima i sebi pa nemam potrebu, možda zvuči blesavo, biti "mala riba" u ogromnom moru", kazala je Nika.

Čitajte i:

Nika Turković privatno: 'Nemam potrebu biti 'mala riba' u velikom moru, a da ne pjevam, bila bih modna dizajnerica'

Ella Dvornik: 'I dalje ne mogu vjerovati da je par sekundi učinilo toliku štetu'

I poznati zbrajaju štetu: 'Ostani doma, ako imaš gdje. Dobro smo, zidovi su popucali'

Linker
23. travanj 2024 12:42