Vanja Vrkljan/privatni album
Nije lako

Prisjetila se najtežih trenutaka od kad je postala majka: 'Jedna od onih neprospavanih noći'

Edita Misirić Vrkljan na Instagramu je podijelila fotografiju s kojom se mogu poistovijetiti mnoge majke koje u ovo izazovno vrijeme spavaju jedva dva sata dnevno.

Biti roditelj malenog bića u ovim je teškim vremena pravi izazov. To su na svojoj koži osjetile mnoge majke, među njima i televizijska voditeljica Edita Misirić Vrkljan koja je sina Vanju rodila prije dvije godine.

Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj u naručju čuva svog sina, dok on spava, iscrpljen od temperature. Ti i slični trenuci, priznala je Edita, bili su joj jedni od najtežih.

Jedna od onih (ne)prospavanih noći na sjedećki. Sjećam se, kurio je iznad 39. Kad se mami požalim, ona mi uz osmijeh kaže: a što te još čeka... Lako je kad ne spavaš, a on je s tobom. Puno ćeš teže zaspati kad ćeš ga čekati da dođe kući! Ne znam otkud joj to, iz vlastitog iskustva nije", našalila se Edita ispod fotografije.

Prošle je godine u intervjuu za Gloria.hr progovorila o svom iskustvu majčinstva te priznala da je prvih godinu dana čisto preživljavanje.

Vanja Vrkljan/privatni album / Vanja Vrkljan/privatni album
Edita je u braku s Javorom dobila sina Vanju.

"Prvi put u životu susrela sam se s bezuvjetnom ljubavi i jedino što želiš je da se tom biću nikada u životu ništa loše ne dogodi. I onda samo brineš, i kad si budan i kad spavaš, brineš, brineš, brineš. Sad je lakše, ne zato što manje brinem već zato što sam se navikla", otkrila je voditeljica.

Inače, Edita je u braku s Javorom Vrkljanom za kojeg je rekla da se odlično snašao u ulozi oca.

"Jednako je u roditeljstvu kao i ja i jednako dobro sve vezano za Vanju radi kao i ja. Samo što ja kroz dan s Vanjom provodim više vremena. Ali kad dođe doma, preuzme, presvlači ga, kupa, hrani, uspavljuje, igra se s njim. Kada su njih dvojica sami potpuno sam mirna i vjerujem mu", rekla je Edita.

Čitajte i:

Edita Misirić Vrkljan vraća se na posao: 'Prvih godinu dana majčinstva je čisto preživljavanje'

Veselje u obitelji voditeljice: Edita Misirić Vrkljan rodila je sina

Edita Misirić Vrkljan: Moja borba s trudničkim dijabetesom

Linker
18. travanj 2024 21:24