Darko Tomas / Hanza Media
SAIL-IN

Rade Šerbedžija slavi: Brojni glazbeni gosti okupljaju se na Malom Brijunu njemu u čast

Rade Šerbedžija ne broji niti koliko je uloga odigrao ni koliko je godina navršio, no glumčeva brojna obitelj ne zaboravlja njegove rođendane. Poznati glumac je 27. srpnja proslavio 74. rođendan, a uskoro radi tulum prepun glazbenika.

Kazalište Ulysses ove sezone obilježava svoju jubilarnu 20. obljetnicu velikim koncertom 2. kolovoza na Malom Brijunu, na kojemu će uz Radu Šerbedžiju i Zapadni kolodvor nastupiti brojni glazbeni gosti.

Zagreb, 031119.
Rade Serbedzija pjeva u Hrvatskom narodnom kazalistu.
Snimio: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media
Rade Šerbedžija prošle godine je nastupao u Hrvatskom narodnom kazalištu...

Najavljeni su Darko Rundek, Damir Urban, Gabi Novak i Matija Dedić, Vlatko Stefanovski, Maja Posavec, Putokazi, Nigel Osborne, Jure Ivanušić, Mimi Šerbedžija i drugi.

Program na obali mora

U sklopu programa uživo će se na veliko platno iz cijeloga svijeta javljati umjetnici i dugogodišnji prijatelji Ulyssesa, a publici će biti predstavljena i retrospektiva proteklih dva desetljeća rada, s dosad neprikazanim materijalima.

Ovo će ujedno biti prilika da se podsjetimo na bogatu povijest ovog kazališta, predstave, umjetnike i važne nam trenutke.

Livio Andrijić
Rade Šerbedžija oduševio je pjesmom na slavlju 25. rođendana časopisa Gloria

Svečana obljetnica osmišljena je kao svojevrsni SAIL - IN program na obali mora, pa će se tako koncert i sva popratna događanja izvoditi na pozornici postavljenoj na samoj obali i na molu Malog Brijuna, uz predviđena velika platna po uzoru na velike koncerte na otvorenome, dok će publika program pratiti s brodova u zaljevu.

Gledatelji mogu osigurati svoje mjesto na jednom od brodova u organizaciji kazališta Ulysses ili doći vlastitim plovilom, uz prethodnu najavu.

Čitajte i:

Rade Šerbedžija iznenadio svoje obožavatelje i priznao da bolno žudi za svojom Lenkom

Rade Šerbedžija potpuno se preporodio zbog ajurvede: 'Mnoge stvari radim lakše nego prije'

Rade Šerbedžija proslavio 73. rođendan: Za njega su tri kćeri stigle s tri kraja svijeta

Linker
17. travanj 2024 09:00