Davor Matota / Hanza Medai
Ponovno zaljubljena

Rasplamsala se stara strast: Tatjana Jurić u najljepšem društvu proslavila 38. rođendan

Nakon što je 2018. prekinula dvogodišnju vezu, Tatjana Jurić ponovno ljubi istog čovjeka, kojeg je povela sa sobom u Veneciju kako bi proslavili njezin 38. rođendan.

Tatjana Jurić danas slavi 38. rođendan i to u Veneciji, u društvu stare ljubavi, Ivana Zubaka. Na Instagramu je, na oduševljenje mnogih, podijelila njihovu zajedničku fotografiju s putovanja uz simpatičnu poruku:

"Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vaaaaaam!", napisala je Tatjana.

S Ivanom je vezu započela 2016. godine, kada su često šetali Zagrebom, a Tatjana je Ivana navodno upoznala i sa svojom obitelji. Voditeljica je u njegovom društvu uživala na Weekend Media Festival u Rovinju u rujnu 2016., gdje se nisu skrivali od fotoreportera.

Spica / Zagreb 04.08.2016. / foto: Maja Jurovic / Tatjana Juric i Ivan Zubak
Maja Jurović / Hanza Media
Tatjana Jurić i Ivan Zubak u kolovozu 2016.

No, dvije godine kasnije, pokrenule su se glasine kako je par prekinuo, što Tatjana nikada nije potvrdila, već samo rekla da 'nema potrebe komentirati'. Ipak, čini se da su zaljubljeniji nego ikada, a njezine prijateljice poput Nine Badrić, Jelene Rozge i Nives Ivanišević presretne su zbog nje.

Spica / Zagreb 04.11.2017. / foto: Davor Matota / Tatjana Juric i Ivan Zubak
Davor Matota / Hanza Media

"Ovaaaj tren otvorim Instagram i vidim vas. Tajči živjela", napisala joj je Nives.

Tatjana nije bila dostupna za komentar o rasplamsavanju stare ljubavi s članom Uprave Auto Zubak, ali sve upućuje na to da su ponovno zajedno. Prije Ivana Zubaka, Tatjana je bila u vezi s Mirjanom Vlahovićem, s kojim je prekinula nakon tri godine veze.

Čitajte i:

Tatjana Jurić na prekretnici života: 'Žene su najjače kad se sve ruši'

Tatjana Jurić o sjećanju na majku koje će zauvijek pamtiti: Beskrajno sam joj zahvalna

Tatjana Jurić o prekidu: 'Nemam potrebu komentirati'

Linker
05. travanj 2024 17:46