Getty Images
Uzbuđenje u zraku

Ronaldo bi uskoro trebao doći u Split, vijest koja je uzburkala sve ljubitelje nogometa u tom gradu i šire

Slavni nogometaš, zvijezda Juventusa, svoj je nogometni talent prenio na sina te će ipak junior biti prvi koji će zaigrati na nekom hrvatskom travnjaku, u tjednu nakon Uskrsa.

Ne morate biti sportski fanatik da znate kako je vijest da uskoro u Split stiže Cristiano Ronaldo (35) velika stvar, pogotovo ljubiteljima nogometa i nogometaša.

Ipak ne radi se o sjajnom Portugalcu zvijezdi Juventusa i kapetanu nogometne reprezentacije Portugala, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih nogometaša današnjice, naime, u tjednu iza Uskrsa u Split bi trebao doći njegov sin, Christiano Ronaldo junior.

CARDIFF, WALES - JUNE 03:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid CF celebrates with his son Cristiano Ronaldo  Jr. after the UEFA Champions League Final between Juventus and Real Madrid at National Stadium of Wales on June 3, 2017 in Cardiff, Wales.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Getty Images
Za Christiana Ronalda juniora kažu da je naslijedio očev talent za nogomet.

Mali Cristiano, koji je prema svemu viđenom naslijedio i očev nogometni talent, u Split bi trebao stići na Adriaticov turnir "Prvi koraci", javlja Slobodna Dalmacija.

Uzbuđenje u Splitu

Turnir se ove godine održava 16. put, a mogućnost dolaska Ronaldova nasljednika, još uvije nije službeno potvrđena, ali je u rangu 99-postotne sigurnosti. Sama ta mogućnost izazvala je veliko uzbuđenje među malim splitskim nogometašima koji nestrpljivo iščekuju dolazak sina jedne od najvećih nogometnih zvijezda.

Nije poznato hoće li slavan otac biti u pratnji Christiana juniora na turniru u Splitu.

Ako do posjeta dječaka kojeg od milja zovu Cristianinho zaista i dođe, naši mali nogometaši moći će se uvjeriti je li zaista talentiran kao tata, a moći će s njim odmjeriti i snage.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 12:  Cristiano Ronaldo and son Cristiano Ronaldo Jr. watch on during the singles round robin match between Novak Djokovic of Serbia and John Isner of The United States during Day Two of the Nitto ATP Finals at The O2 Arena on November 12, 2018 in London, England.  (Photo by Naomi Baker/Getty Images)
Getty Images
Nije poznato hoće li slavni otac biti u pratnji svog sina na turniru u Splitu.

Juniori iz 140 klubova

Na turniru bi ukupno trebalo sudjelovati više od 2000 mladih nogometaša u dobi od osam do 13 godina, iz više od 140 momčadi, među kojima i juniori slavnih klubova poput Juventusa i Rome ili Bayerna.

No, zasad je gostovanje malih nogometaša iz Italije upitno, zbog koronavirusa čije je žarište u sjevernoj Italiji, gdje se nalazi i Torino, grad u kojem se nalazi nogometni klub Juventus.

Pročitajte i:

Linker
24. travanj 2024 15:28