Marin Tironi / Press
Slasna priča

Strast prema hrani i glazbi: Poznati reper otvorio burger bar u Novom Zagrebu

Najnovija gastro poslastica u hrvatskoj metropoli kruna je na sada već ozbiljnoj, gastronomskoj karijeri poznatog glazbenika koji se posljednjih nekoliko godina posvetio svojoj velikoj ljubavi i hobiju - kuhanju. Renato Đošić Renman otvorio je u Sigetu oazu za ljubitelje brze i fine hrane.

Mnogi već odavno umijeće spravljanja hrane smatraju umjetnošću, tako da poveznica dobre hrane i glazbe nikoga ne čudi, a nizu naših poznatih glazbenika koji su se otisnuli u gastronomske vode pridružio se poznati domaći reper i pionir domaće hip-hop scene Renato Đošić Renman. Glazbenik je otvorio burger bar pod nazivom "KSS Burger One" u Novom Zagrebu, na adresi Froudeova 7, u kvartu Siget.

Novi burger bar već je prvoga dana otvorenja privukao veliku pozornost ljubitelja odličnih burgera. Novo gastro mjesto je, prema riječima samog Renmana: "Simbioza dugogodišnjeg iskustva stečenog u raznim kuhinjama diljem Hrvatske, kuharskim TV emisijama te istinske ljubavi prema sočnim i kvalitetnim burgerima“.

Upravo se takvi burgeri i serviraju u baru KSS Burger One, a gosti mogu birati između nekoliko okusa te tako izabrati svog favorita - classic, cheese, chicken i country. Pri pripremi burgera u KSS Burger One velika se pažnja posvećuje kvaliteti namirnica, stoga koriste isključivo visokokvalitetno meso, slasna peciva i sočne umake. Cijela ta "slasna priča" dolazi uz prihvatljive cijene u rasponu od 40 do 50 kuna, a uz burgere je uključen i prilog - neizostavni pommes frittes.

Kuhanje kao strast

Otvorenju su prisustvovale i poznate domaće zvijezde poput Davora Gopca, Gorana Bareta, Mate Jankovića, Ede Maajke i Hiljsona Mandele koji su među prvima kušali ove fantastične burgere, a koje im je pripremio njihov kolega i prijatelj Renman.

Upravo je iza Renmana, osim glazbene, sada već i ozbiljna gastronomska karijera. Poznati zagrebački glazbenik posljednjih se nekoliko godina posvetio svojoj velikoj strasti i hobiju - kuhanju. Ne čudi stoga da je bio i angažiran kao kuhar na brojnim gastro događanjima i kućicama na zagrebačkom Adventu, poput Rougemarinove poznatog chefa Marina Medaka, Čudnoj šumi Bolesne Braće te na popularnom Burger Festu.

Upravo će njegovo kulinarsko umijeće u spravljanju burgera moći ocijeniti i brojni gosti novootvorenog bara koji je otvoren svakim danom, osim nedjeljom, od 10 do 22 sata, a uveo je i dostavu za sve koje u slasnom burgeru žele uživati iz udobnosti vlastitog doma.

Pročitajte i:

Edo Maajka: 'Došao sam do nevjerojatnih spoznaja o sebi, a od potresa se još oporavljam'

'Gusarski' gastro doživljaj u srcu Splita: Pub na poznatoj plaži nezaobilazno je okupljalište gurmana

VIDEO | David Skoko otkrio nam je omiljeni uskrsni recept, tajnu sretnog braka i vrhunski projekt

Linker
06. travanj 2024 18:38