VEDRAN PETEH
Bez dlake na jeziku

Sve je ostavila bez teksta: Sandra Bagarić osvrnula se na preljube među kolegama

Gostujući u popularnoj RTL-ovoj vikend emisiji naša operna diva progovorila je o privatnom životu, braku s nekadašnjim profesorom s kojim ima dvoje djece, ali i njihovu poslovnom angažmanu... Jednom izjavom sve je ostavila bez teksta.

Operna pjevačica Sandra Bagarić (46) gostovala je ovog vikenda u RTL Exkluzivu u kojem je pričala o svom privatnom životu, ali i poslu.

Povjerila je novinarskoj ekipi, koju je dočekala u svom dnevnom boravku odjevena u crnu haljinu kako bi prikrila da se u karanteni udebljala, kako je to živjeti pod istim krovom s četiri muškarca. Naime, pored supruga, pijanista Darka Domitrovića (55), s kojim ima dva sina - Marka (20) i Lovru (15), s njima živi i muški pas.

"Ja sam ona Bosanka koja zaista voli ugađati. No, ponekad sam ljuta - ljuta na sebe, jer sam ih ja tako naučila, nisam primadona nego prima-doma, nemam nikakve čistačice, dadilje niti sam ih ikada imala" požalila se što joj je nekad doista teško živjeti u muškom okruženju.

Dodala je i kako se smatra prevelikim egocentrikom, pa tvrdi da se nju ne može čuti kako ogovara kolege jer je zaokupljena sobom.

I dok je većina intervjua bila sasvim benigna, jer je Sandra govorila o tome kako sve stiže, koliko joj i u čemu pomažu dečki te se prisjetila početaka romanse sa suprugom, kraj je izazvao veliku pažnju.

zagreb 11.10.2019
Sandra Bagaric
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Naime, našalila se kako dijeliti sve sa suprugom ipak ima jednu manu. U nastavku je rekla kako joj je jezik brži od pameti, te da je osoba od trenutka, a onda je to još jednom potvrdila kada ju je novinarka upitala kako je to spojiti poslovno i privatno, jer sa suprugom često odlazi na poslovna putovanja.

"Mana je to što kad odeš na put, ne možeš se ku*vati, muž je uvijek s tobom, što možda neki od mojih kolega koriste za takve stvari. Drugo, sreća je to što kad negdje putujete po svijetu, možete tu ljepotu podijeliti s nekim i imati uspomene" rekla je Bagarić.

Na koga je mislila i tko se pronašao prozvanim, možda nikada nećemo doznati, no sasvim je sigurno da je ovom svojom izjavom otvorila Pandorinu kutiju...

Inače, Sandra Bagarić i Darko Domitrović u braku su 23 godine. Upoznali su se na zagrebačkoj Akademiji gdje je došla na studij iz rodne Zenice.

U Zagreb se definitivno zaljubila kad je na prvi sat pjevanja na Akademiji u sobu broj 13 ušetao njezin suprug, pijanist Darko Domitrović. Na prvi pogled shvatila je da je to muškarac s kojim želi provesti život, a zaručili su se čim su raščistili repove svojih prethodnih veza. Za naše prilike njihove su zaruke bile jedinstven slučaj, jer je Sandra zaprosila - svog dragog.


ČITAJTE I:

Iz osobnog iskustva: Poznate dame otkrivaju kako su u izolaciji njegovale i ukrotile kosu

Sandra Bagarić dama je na sceni, a Pepeljuga kod kuće: 'Zbog bolova u križima morat ću se odreći najveće slabosti'

Linker
06. ožujak 2024 03:41