Tatjana Jurić / Instagram
Ganut će vas do suza

Tatjana Jurić posvetila predivnu odu ženama: 'Kad je trebalo zapalit prvu svijeću, one su bile uz mene'

Poznata voditeljica povodom Dana žena prisjetila se svojih riječi koje bi, kaže, mogla ponavljati iz godine u godinu, poruka koju je poslala i muškarcima i ženama jest da čuvaju svoje žene.

U spomen svojoj majci i svim ženama u svom životu, voditeljica Tatjana Jurić dirnula je mnoge, objavom na Instagramu podsjetila na svoje riječi, status koji je već objavljen za prošli Dan žena. "Živjele mi drage moje žene, ovo mogu svake godine nanovo objavljivati", napisala je voditeljica uz 'screenshot' statusa, koji je i nakon toliko vremena i dalje aktualan.

Čuvajte svoje žene

"Jedino se, na ovaj Dan žena ipak mora napisat' - ulažite u odnose sa ženama... Bili mlado ili staro, muškarac ili žena, ulazite u odnose sa ženama! Ništa, ali ništa nam život oplemeniti neće u onolikoj mjeri kao - potpora žena! Kad je moja majka odlazila uz mene su bile žene. Kad je trebalo, u glavu ćemo, da, u mrtvačnicu, uz mene su bile žene; kad je trebalo prvi put na grobu zapaliti svijeću, uz mene su bile žene".

Ništa, ali ništa naše živote ne oplemenjuje u tolikoj mjeri kao potpora žene. Ovo nije status isključiv prema muškarcima; ovo je jednostavno status u slavu ženama.

"Žene su te koje su sa mnom uvijek bile u dobrome. I žene su te, važnije, koje su ostale uz mene kada je došlo zlo. Naša je snaga nemjerljiva. Prepoznajte žene u svom životu. I ako vas taj isti život nagradi ženom; plemenitom, čvrstom, iskrenom, zaigranom ženom, koja vas voli i veseli, budite mudri i slavite je. Živjele mi, drage moje žene! Da se zajedno veselimo kad život da. I da plačemo kada ne da".

Voditeljica je hrabrim javnim istupima podijelila svoju obiteljsku situaciju, kada joj je pokojna majka Dragica oboljela od Alzheimerove bolesti te kada je od posljedica iste i preminula. Jurić je time htjela podići svijest o toj bolesti i pomoći svima koji su se našli u istoj situaciji.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 16:47