PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Iznenađenje!

To mogu samo oni! Slavni roditelji na vrlo neočekivan način otkrili da očekuju i treće dijete

Budući da slavni par s obožavateljima dijeli gotovo sve iz svog privatnog života, očekivano je bilo da će za 'najavu' prinove prirediti nešto posebno. No, nisu sve odmah otkrili, već su fanovima dali na razmišljanje.

Bivši model Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend trenutno imaju dvoje djece, kćer Lunu i sina Milesa, no to će se uskoro promijeniti. Naime, slavni par odlučio je na vrlo simpatičan način otkriti da očekuje i treće dijete i to u novom Legendovom spotu za pjesmu "Wild".

Na kraju spota, Teigen i Legend grle se na plaži, u to im se pridružuju njihova djeca, potom se kamera okreće na njezin već vidljivi trudnički trbuščić.

Nekoliko sati nakon izlaska videa, Teigen je na svojim profilima na Instagramu i Twitteru snimila kratki video u kojem šaljivo govori "Gle, treće dijete. Molim? Tko je to rekao?".

Od kratke romanse do braka

Teigen i Legend upoznali su se 2006. na snimanju videa za njegovu pjesmu "Stereo" i imali su kratku romansu te se neko vrijeme nisu viđali. No, Legend je shvatio da je Teigen ona prava pa su obnovili vezu i ozakonili je u rujnu 2013. na jezeru Como u Italiji. Iz njihove se ljubavi u travnju 2016. rodila kći Luna te u svibnju 2018. i sin Miles, koji je začet putem potpomognute oplodnje.

, New York, NY - 20190623 Chrissy Teigen walking around with her daughter, Luna Simone Stephens. 

-PICTURED: Luna Simone Stephens, Chrissy Teigen
-, Image: 450827218, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Chrissy Teigen s kćeri Lunom.

Teigen je puno puta sa svojim obožavateljima dijelila lijepe i one ne tako lijepe strane trudnoće te je progovorila i o postporođajnoj depresiji, s kojom se borila nakon rođenja kćeri.

Portofino, ITALY  - The American soul singer John Legend and  wife Chrissy Teigen take a boat ride on their Italian adventure holiday in Portofino.

BACKGRID UK 2 JULY 2019, Image: 453572730, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Slavni roditelji sa sinom Milesom na ljetovanju prošle godine u Portofinu.

"Znala sam da je stanje kritično kada sam odjeću počela držati u smočnici jer nisam išla spavati u svoj krevet. Bila mi je bolna sama pomisao na to da se moram popeti na kat, presvući, leći u krevet, ujutro ustati i ponovno se odjenuti kako bih sišla u prizemlje. Zato sam počela spavati na kauču u dnevnom boravku, a John bi svake noći spavao sa mnom. Držala sam hrpu trudničke odjeće u smočnici. Doslovno sam živjela na prvom katu svoje kuće", rekla je manekenka.

Muke postporođajne depresije

Kada je zatrudnjela s Milesom, bojala se da će opet morati prolaziti kroz isto, no sve je bilo u redu. "Drugi put sam bila spremna, a imala sam i punu podršku Johna i obitelji. Žene moraju govoriti o problemima kroz koje prolaze zbog postporođajne depresije. Ne bi se trebale sramiti tražiti pomoć jer ona postoji", dodala je Teigen. Manekenka je osnovala i #MyWishForMoms inicijativu kako bi se okončala stigma o postporođajnoj depresiji i anksioznosti.

Teigen se mjesecima borila sa psihičkim i fizičkim problemima, a ustajanje iz kreveta bilo joj je bolno. Apetit nije imala te je konstantno plakala i dane provodila na kauču. "Nisam mogla shvatiti zašto sam toliko nesretna. Mislila sam da sam umorna i da se mijenjam. Da nisam više ona neozbiljna Chrissy i da možda jednostavno moram biti mama", zaključila je ponosna majka.

Čitajte i:

Mnogi joj nisu vjerovali pa je Chrissy odlučila pokazati ožiljke od operacije: 'Vjerujte mi, vani su'

Ljetne radosti na obiteljskom odmoru iz snova: Poznati par s djecom krstari Italijom i ne mari za fotografe

Slavna supruga odbrusila onima koji komentiraju kako mora riješiti suvišne kilograme: 'To mi više nije važno!'

Linker
20. travanj 2024 14:20