PIXELFORMULA / Sipa Press / Profimedia
nema stajanja

Unatoč gubicima Victoria gura dalje, David i djeca navijali za nju iz prvih redova

Iako se njezina modna kuća nosi s multimilijunskim gubicima, Victoria Beckham ne odustaje od kreiranja. Na Tjednu mode u Londonu predstavila je novu kolekciju, a među najvećim fanovima bili su njezin suprug i djeca.

Victoria Beckham bila je jedna od dizajnerica čiju su reviju svi nestrpljivo očekivali. Vicky je predstavila novu kolekciju za zimu 2020., a reviju je iz prvih redova u znak podrške pratila njezina obitelj.

David Beckham došao je podržati suprugu s njihovo troje djece, kćeri Harper Seven te sinovima Romeom i Cruzom, a jedini koji nije bio tamo je njihov najstariji sin Brooklyn.

"Tako sjajan dan. Jako sam zahvalna na svojoj obitelji i Vogue magazinu što su me uvijek podržavali na ovom putu. Puno pusa", napisala je Victoria ispod fotografije svoje obitelji. Ono što su mnogi primijetili jest da je Harper nosila haljinu s potpisom njezine majke, što je potvrdila i Victoria, rekavši da je Harper prvi put nosila couture kreaciju.

Osim supruga i djece, Victoriju su došle podržati i njezina majka te svekrva koje su pozirale s Davidom u backstageu. Posebno je simpatično bilo što su došle slično odjevene - u elegantnim odijelima i jednostavnim salonkama te se činilo kao da se odlično zabavljaju.

Inače, modna kuća Victoria Beckham bilježi u prošloj godini gubitak od oko 12 milijuna funti, iako je David uložio 25 milijuna funti kako bi podržao firmu, a Victoria je morala otpustiti nekoliko radnika, između ostalog i svog vozača pa se sada vozi sama ili zove taksi. Ipak, sudeći po izbacivanju nove kolekcije, čini se da bivša Spajsica ne kani tako lako odustati od svoje ljubavi - mode.

Linker
22. travanj 2024 09:42