Saša Burić
Širi se obitelj

Veliko slavlje u obitelji poznate sportašice: Drugi put će postati majka, a otkrila i spol djeteta

Na Instagramu, koji dijeli sa svojom sestrom blizankom Anom, hrvatska taekwondoistica Lucija Zaninović objavila je simpatičnom porukom da čeka drugo dijete.

Hrvatska taekwondoistica Lucija Zaninović (32) drugi put će postati majka, a sretnu vijest objavila je na društvenim mrežama. Trudna je već pet mjeseci i nosi djevojčicu koju će nazvati Marina.

"Mommy to be.. Na ljeto nam stiže mala curica", kratko je napisala na svom Instagram profilu koji dijeli sa svojom sestrom blizankom Anom. Inače, Lucija je u braku s poduzetnikom Nalom Kuzmanićem za kojeg se udala u petom mjesecu 2017., a dva mjeseca prije objavila je da čeka prvu bebu. Lucija se sa suprugom Nalom upoznala prije devet godina, dok su oboje išli u Visoku školu za sportski menadžment, a od 2016. žive zajedno.

Saša Burić
Vjenčanje Lucije Zaninović i Nala Kuzmanića, Ana Zaninović bila je Lucijina kuma.

Sina Ervina rodila je u 2. studenog iste te godine, tri dana prije termina, a otkrila je i kako su je u prvom tromjesečju mučile jake mučnine. Za magazin Gloria tada je rekla da joj je teško povjerovati da će uskoro držati svoje dijete u rukama, ali i da se majčinstvu neizmjerno raduje. Iako je priželjkivala djevojčicu, koju je htjela nazvati Ana - kako je ime njezinoj mami, ali i sestri blizanki - najvažnije joj je bilo samo da sve prođe u redu.

Tekvandoistice Ana i Lucija Zaninovic sa svojom djecom,Tomom i Ervinom                                                                                                  snimio Sasa Buric 110118
Saša Burić / Hanza Media
Ana i Lucija Zaninović 2018. sa svojom djecom Tomom i Ervinom.

"S malim bebama se super snalazim jer dolazim iz velike obitelji. Ana i ja imamo brata blizanca Ivana i još dva starija brata, Tomislava i Marina, koji su već dugo roditelji" - izjavila je tada Lucija, čija je sestra Ana mjesec dana nakon Lucije dobila sina Tomu u braku s Duje Đapićem.

Čitajte i:

Slučajno ili? Sestre Zaninović udale se u razmaku od mjesec dana, ali i rodile u isto vrijeme!

Stigla prinova: Lucija Zaninović početkom mjeseca postala majka

Ekskluzivno! Udala se Lucija Zaninović

Linker
21. travanj 2024 15:22