BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Zlatni sjaj

Victoria poludjela za novim proizvodom: Bivša pjevačica doslovno blista dok reklamira skupu kozmetiku

Pjevačica, dizajnerica, supruga nogometaša i majka četvero djece, ona je poznata po tome da se ne smije, da nosi strogu odjeću i ne pokazuje emocije u javnosti, no sve više mijenja tu sovju sliku, zahvaljujući društvenim mrežama i izolaciji zbog pandemije, Victoria Beckham se sve više opušta, čak i kada reklamira svoje kozmetičke proizvode.

Svjetsku slavu stekla je kao pjevačica, poštovanje u poslovnom svijetu zaradila je kao modna dizajnerica, a sada opušteno uživa u lansiranju novih kozmetičkih proizvoda, što iz dana u dan Victoria Beckham (46) pokazuje na svojim društvenim mrežama. Sada je lansirala najnoviji proizvod iz svoje dekorativne kozmetike, a javnosti ga je predstavila tako da ga je sama nanosila na svoje lice, pokazavši to na Instagramu.

Vicki se snimila kako na kožu lica prstima nanosi luksuzan primer "zlatne nijanse s učinkom pomlađivanja stanica", dok ga je utapkavala na obraze opisala ga je kao svoj omiljeni proizvod.

 

Kazala je da se je vrijeme izolacije mnogo vremena provodila na suncu, zbog čega joj se primer sa zlaćanim sjajem pokazao vrlo korisnim.

Plesala od sreće

"Ovo je nova nijansa cell rejuvenating primera. Obojan je zlatno zbog čega daje nevjerojatan sjaj i blistavost vašem licu... Trenutno mi je koža malo potamnjela na suncu i jednostavno volim kakav osjećaj stvara na koži", govori Victoria dok prstima tapka po koži u vrlo krupnom kadru.

A da je Beckhamica vrlo uzbuđena zbog novog proizvoda, pokazuje i to što je dan prije lansiranja čak i zaplesala. Bosonoga, na terasi, u vrijeme "zlatnog sata" uvježbala je koreografiju zajedno s frizerom Kenom Pavésom.

 

"Opsjednuta sam zlatnim sjajem. On je sve. Moj omiljeni proizvod", kazala je Vicki. Budući da mama četvero djece, u svojoj 47. godini izgleda tako dobro, da može bez imalo kompleksa snimati kožu lica izbliza dok na njoj ima samo zlatni primer kojeg utapkava pod oči - dovoljan je mamac za buduće kupce.

Ali, uvijek postoji onaj ali, britanski mediji istaknuli su i da za taj zlatni sjaj treba izdvojiti i ponešto veći iznos - za bočicu od 30 mililitara to bi bilo oko 775 kuna, a za nešto veće pakiranje od 50 ml čak 1180 kuna, odnosno 140 britanskih funti.

Pročitajte i:

Potpuno iskrena Vicki: 'Usko i strukirano podizalo mi je samopouzdanje, ali strahovala sam dosta dugo'

Victoria Beckham pokazala zube, a reakcija Davida je urnebesna: 'Ona se smije, ali je pretjerala'

Ovo bi mogao biti njen konačni kraj: Slavnu urednicu američkog Voguea optužuju za rasizam

David Beckham otkrio novu strast: Slavni chef ga inspirirao da pokrene vlastiti kulinarski show

To može samo ona: Victoria Beckham zaradila ogroman novac tako što nije pjevala sa Spice Girls

Linker
14. studeni 2020 17:06