James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Okrunili vezu

Vjenčali se nakon odmora u Hrvatskoj: Pjevačica i zvijezda Stranger Thingsa rekli 'da' pred Elvisom

Nakon što su posljdnjih tjedana uživali u Hrvatskoj, ploveći na jedrenjaku i istražujući ljepote naše zemlje, slavni par zatražio je dozvolu za sklapanje braka u divljem Las Vegasu, gdje su se prema nekim izvorima odmah i vjenčali.

Britanska pjevačica Lily Allen i njezin dugogodišnji dečko, glumac David Harbour vjenčali su se u Las Vegasu u kapelici Graceland Wedding Chapel. Mnogi parovi koji ne žele tradicionalno vjenčanje "bježe" u Las Vegas kako bi sudbonosno "da" izrekli pred Elvisom Presleyjem. Naravno, ne pravim, već njegovim oponašateljem.

Pjevačica i zvijezda serije "Stranger Things" ovo su ljeto proveli u Hrvatskoj - Jadranom su plovili na drvenom jedrenjaku, a posjetili su i Nacionalni park Mljet, čime su se pohvalili na Instagramu.

Lily je već jednom bila u braku i to sa Samom Cooperom s kojim ima dvije kćeri - Ethel i Marnie Rose, a njezino prvo vjenčanje bilo je potpuno drugačije. Tada je održana idilična ceremonija u Gloucestershireu u Engleskoj, no par je izdržao samo pet godina u braku. Naime, Cooper je zapao u krizu kad se pjevačica nakon mirnog života na selu odlučila vratiti na glazbenu scenu.

Problemi s ocem, alkoholom, drogama

U nedavnom intervjuu Lily je otkrila zapanjujuće detalje o odrastanju i negativnom utjecaju oca na formiranje njezine osobnosti.

"Dok sam odrastala, imala sam vrlo fragmentiran odnos s ocem. Način na koji je sa svojim prijateljima razgovarao o ženama bio je prilično ponižavajuć pa sam zbog toga izbjegavala biti žena. Nisam imala prijateljice i bila sam ljubomorna na žene koje su to bile u pravom smislu riječi", rekla je pjevačica te dodala da se situacija promijenila tek kad je dobila svoju djecu.

"Tek kad sam dobila vlastite kćeri pomislila sam: 'U redu, vjerujem da ćeš sada početi izgledati kao žena i ponašati se kao žena, Lily'", iskreno je ispričala.

22.MARCH.2015 - MALIBU - USA

*** EXCLUSIVE PICTURES ***

ENGLISH SINGER SONGWRITER LILY ALLEN FROLICKS ON THE BEACH WITH HER TWO DAUGHTERS ETHEL MARY AND MARNIE ROSE AS THEY ENJOY A PICNIC WITH FRIENDS IN MALIBU., Image: 233921502, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE PICTURES - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Lily sa kćerima Ethel i Marnie Rose.

Također, pjevačica je u posljednjih nekoliko godina, osim propalog braka, imala i niz drugih problema, najviše s alkoholom, drogama i poremećajem u prehrani.

"Htjela sam biti mršava i pribjegavala sam očajničkim mjerama ne bih li spriječila konzumiranje hrane. Danima sam spavala, ostajala u krevetu samo da ne moram ustati i jesti", rekla je pjevačica koja je svoju borbu opisala i u knjizi "My Thoughts Exactly".

Čitajte i:

Pjevačica krivi oca: 'Zbog njega se nikad nisam osjećala niti ponašala kao žena'

Šokantan dijetni režim pjevačice: 'Danima sam spavala samo da ne moram jesti'

Nakon Italije skoknula i do Lijepe Naše: Lily Allen odmara na jugu Hrvatske i slavi bez opijata

Lily Allen u suzama: Gubitak djeteta je najgora stvar koja se nekome može dogoditi

Linker
18. travanj 2024 21:23