Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem na svadbi kod prijatelja prošlog ljeta
 Instagram / Marijana Batinić
Divna vijest

Voditeljica Marijana Batinić čeka drugo dijete! Dirljivim riječima otkrila i kada stiže prinova

Voditeljica Marijana Batinić objavila je sretnu vijest - čeka svoje drugo dijete. Sa suprugom Matejem Pašalićem prije pet godina dobila je djevojčicu Enu.

Voditeljica Marijana Batinić opet će postati majka. Na društvenim mrežama objavila je sretnu vijest, za šest mjeseci u njezinu obitelj stiže prinova. Sa suprugom Matejem Pašalićem, našalila se, ubrzo će opet 'čamiti' pored krevetića.

Osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima.

"Nije o koroni, kunem se! Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto. Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je donijelo više nego što sam sanjala... Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći", počela je Marijana svoj status i ubrzo otkrila veliku novost.

Prinova stiže za šest mjeseci

"U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer - za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova! Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti... A sad - trudnička samoizolacija", napisala je.

Marijana i njezin suprug Matej prije pet godina dobili su djevojčicu Enu. Vjenčali su se u siječnju 2015. godine, a upoznali prije devet godina na Halloween partyju u Zagrebu.

Linker
19. travanj 2024 00:07