Davor Pongracic CROPIX
Simpatičan čak i kad plače

Zoran Šprajc Uskrs dočekao sa suzama u očima: Obožavatelji ga tješili čestitkama

Iako je najavljivao kako će se uskoro vratiti na male ekrane, poznati TV voditelj Uskrs je dočekao kod kuće, punih ruku posla koji ga je čak natjerao u plač.

Mnogima omiljeni televizijski voditelj bez dlake na jeziku, Zoran Šprajc, Uskrs, kao i svi mi, provodi kod kuće. Kao pravi domaćin, primio se posla oko pripremanja blagdanske trpeze, ali je dobio mnogima omražen zadatak - ribanje luka zbog čega je proplakao.

"Uplakani Uskrs! Sretno vam svima, budite dobri prema sebi i prema drugima", poručio je Šprajc uz fotografiju na kojoj nosi simpatičnu pregaču sa srcem i "škilji" zbog para koje su mu nadražile oči.

Objavom je oduševio mnoge svoje fanove koji su mu čestitali Uskrs i zaželjeli brzi povratak na male ekrane. Neki su istaknuli kako njegova kolegica Mojmira Pastorčić, koja umjesto Šprajca vodi RTL emisiju RTL Direkt, izvrsna, ali da željno iščekuju da se vrati "delat".

Šprajc je krajem studenog prošle godine doživio drugi infarkt i to točno šest godina nakon prvog. Zbog toga se morao na neko vrijeme povući s malih ekrana te mu je ugrađen treći stent.

U studenom 2013. također je završio u bolnici gdje su mu ugrađena dva stenta, a u bolnicu je došao u zadnji čas i to na nagovor supruge Lidije.

"Izgubila je strpljenje, ugurala me u auto i odvezla do nama najbliže Nove bolnice. Ondje su za manje od pola sata sve pretrage bile gotove, a ja na aparatima, u operacijskoj dvorani. Tijekom koronarografije, kad su došli do srca, shvatili su da je u pitanju minuta-dvije. Za manje od sat i pol nakon dolaska u bolnicu ja sam bio spašen", ispričao je tada za Gloriju.

Krajem veljače 2020. Šprajc je najavio kako se uskoro vraća na posao, no planove mu je očito poremetila cijela situacija zbog koronavirusa.

Zagreb, 151019.
Sljema, akcija posumljavanja, tzv. Memorijalnim stablima u spomen na nekoga, baku, djeda, na preminule roditelje, prijatelja ili sebe.
Na fotografiji: Zoran Sprajc.
Snimio: Bruno Konjevic / COPIX
Bruno Konjevic / Hanza Media
Zoran Šprajc

"Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ "tekućina" ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O. A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima ništa ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli!", napisao je voditelj.

Čitajte i:

Linker
15. travanj 2024 19:55