Instagram / ddp USA / Profimedia
zarađuje milijune na objavama

Zvijezda na terenu, zvijezda na Instagramu: Cristiano Ronaldo oborio rekord u broju pratitelja

Portugalski nogometni as Cristiano Ronaldo nije samo popularan na terenu, već i na Instagramu, što je dokazao rekordom od 200 milijuna pratitelja na ovoj društvenoj mreži. Niti jedna druga živuća osoba do sada nije dostigla ovu brojku pa čak ni slavne sestre Kardashian-Jenner.

Ako ste mislili da su samo sestre iz klana Kardashian-Jenner, Justin Bieber ili Selena Gomez zvijezde Instagrama, grdno ste se prevarili. Naime, prvi put u povijesti ove društvene mreže, živa osoba, u ovom slučaju Cristiano Ronaldo, oborila je rekord, skupivši nevjerojatnih 200 milijuna pratitelja. Iza njega je ostala pjevačica Ariana Grande koja trenutno ima "neznatnih" 173,2 milijuna, a jedini "profil" koji prestiže Ronalda je sami Instagram s 330,6 milijuna.

"Wow, 200 milijuna!!! Hvala svakome od vas što me prati na mom putovanju svakoga dana", napisao je 34-godišnji nogometaš ispod videu u kojem je podijelio hrpu fotografija od svojih namjlađih dana do danas.

Prema podacima Forbesa, portugalski nogometaš zarađuje astronomsku sumu od 1 milijun dolara za svaku plaćenu objavu na Instagramu te ima drugi najveći prihod od Instagrama - vrtoglavih 23,3 milijuna dolara.

Cristiano Ronaldo releases a photo on Instagram with the following caption:
Instagram / ddp USA / Profimedia

Ronaldo na Instagramu vrlo često objavljuje fotografije zajedničkih trenutaka sa zaručnicom Georginom Rodriguez i njihovo četvero djece, čime izaziva veliku pažnju javnosti i svakim danom skuplja sve više pratitelja.

Iako nije potvrdio kada će se ona i Georgina vjenčati, nedavno su krenule špekulacije da je par već ozakonio dugogodišnju vezu. Za to je kriva sama Georgina jer se na Instagramu za svoj 26. rođendan obratila Ronaldu kao svom suprugu.

"Sretan mi je ovaj 26. rođendan, vrlo sretan. Ne mogu tražiti više od života. Samo puno zdravlja za moju obitelj i mene, da uživamo zajedno. Hvala vam svima na čestitkama, cvijeću i ljubavi. I hvala mom suprugu što mi je dao ono najbolje u životu - našu djecu. Volim te", napisala je ispod simpatične fotografije.

Možda će vas zanimati i ovo...

Ronaldo tajno oženio Georginu Rodriguez? Uspjela je u onome što nije pošlo za rukom nijednoj dosad

Cristiano Ronaldo se slomio u televizijskom intervjuu: Nije ovo očekivao, ali suze su same krenule

Nitko više nije gledao u Ronalda kad se njegova Georgina pojavila u tangama

Linker
19. travanj 2024 06:45