Getty Images / Getty Images
phil collins i Orianne Cevey

10 godina nakon razvoda potpuno su nerazdvojni: Ljubavi su dali drugu šansu i nisu pogriješili

Glazbenik iz Londona uskoro kreće na američku turneju ' I'm Not Dead Yet' i vrijeme prije toga provodi s obitelji.

Glazbenik iz Londona uskoro kreće na američku turneju ' I'm Not Dead Yet' i vrijeme prije toga provodi s obitelji.

Sa suprugom Orianne Cevey (45), britanski glazbenik Phil Collins (67) prošao je 'sito i rešeto', ali čini se da su stvari deset godina nakon njihova razvoda sasvim sjele na svoje mjesto i da ljubav cvjeta kao da prekida nije ni bilo. U izlasku na javno događanje bili su nerazdvojni, a s njima je bio i njihov 17-godišnji sin Nicolas.

Mnogi se još sjećaju razvoda Phila Collinska i Orianne 2008. godine, teškog 25 milijuna funti, što je tada bio rekordno isplaćen iznos među celebrityjima. Par se upoznao 1994. godine, njoj je bilo tek dvadeset godina, a njemu se raspadao već drugi brak, onaj s Jill Tavelman. Vjenčali su se 1999. godine, i do kraja braka 2008. dobili su dvoje djece.

Phil je do tada već imao troje djece - u prvom braku, s Andreom Bertorelli, dobio je dvoje, a s Jill još jedno dijete, Lily Collins koja je danas poznata kao model i glumica.

MIAMI BEACH, FL - OCTOBER 02:  Orianne Collins and Phil Collins are seen at Little Dreams Foundation's Little Dreamers 2018 at The Lounge at The Setai on October 2, 2018 in Miami Beach, Florida.  (Photo by John Parra/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Životni putevi Orianne i Phila Collinsa opet su se spojili početkom 2016. godine. 'Razdvojila nas je moja postporođajna depresija nakon što nam se rodio drugi sin, a spojila nas je moja bolest kralježnice', rekla je tada Orianne koja je nakon prekida s Philom imala jedan propali brak u kojem je rodila jedno dijete. Godine 2014. podvrgla se opeaciji kralježnice jer joj je iskočio disk, a nakon toga probudila se paralizirana i neko je vrijeme bila u kolicima.

Sada su ponovo nerazdvojni. 'Vratio sam se svojoj trećoj ženi, znam da je to mnogima čudno, ali za mene, to je divna stvar', rekao je Phil nakon što su se opet vjenčali. I on pati od problema s leđima i kukovima osobito otkako se ozlijedio uslijed prošlogodišnjeg pada u hotelskoj kupaonici.

MIAMI BEACH, FL - OCTOBER 02:  Nic Collins, Orianne Collins and Phil Collins are seen at Little Dreams Foundation's Little Dreamers 2018 at The Lounge at The Setai on October 2, 2018 in Miami Beach, Florida.  (Photo by John Parra/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Linker
26. travanj 2024 14:32