Profimedia, Xposurephotos
još jedan ljubavni poraz

11 godina u vjetar: Prekid nakon svih pokušaja

Dobro i zlo dijelili su punih 11 godina - upoznali su se tijekom snimanja serije 'Tudori', a rastali nakon što su 'uredno' odradili promociju njihovog novog trilera 'In darkness'.

Dobro i zlo dijelili su punih 11 godina - upoznali su se tijekom snimanja serije 'Tudori', a rastali nakon što su 'uredno' odradili promociju njihovog novog trilera 'In darkness'.

Natalie Dormer, 36-godišnja britanska glumica koja se proslavila ulogom u hit seriji 'Igra prijestolja', i 43-godišnji irski pisac i redatelj Anthony Byrne, zaljubili su se 2007. godine, kad su zajedno snimali 'Tudore', a četiri godine kasnije su se i zaručili. Sedam su godina nakon toga još trajali, no nisu tajili da se povremeno susreću s problemima. 'Ljudi si kažu strašne stvari, riječi kakve nikad ne bi izrekli, primjerice, svom prijatelju, čak ni najboljem. Mi smo jako brzo smo shvatili da ne možemo raditi u istoj sobi', rekla je

Zajedno su, naime, pisali scenarij i radili na produkciji filma, te je dolazilo do 'kratkog spoja. 'Često se moglo čuti lupanje vratima. Ne bih se više zaletavala pisati s Anthonyjem, iako ga iznimno cijenim', rekla je mjesecima prije prekida. Rekla je potom i da zbog glumačkog posla često putuje 'na drugi kraj zemlje', no da ih spavašava moderna tehnologija. 'Hvala Bogu na WhatsApp-u i FaceTime-u! I znate kako se kaže: kad se malo razdvojiš, više se zaželiš'.

Tada sve ove riječi slavne glumice još nitko nije ozbiljno shvatio, jer se lupanje vratima pripisivalo umjetničkom zanosu i tvrdoglavosti. Godinama su pokušavali održati balans, zajedničku sretnu točku, no no čini se da su stvari s vremenom otišle predaleko te su objavili kraj veze.

22.JULY.2015 - LONDON - UK

*** EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES ***

*** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR MAIL ONLINE AND ANY ONLINE SUBSCRIPTION DEALS UNLESS FEE AGREED PRIOR TO USAGE***

ENGLISH ACTRESS, NATALIE DORMER FROM THE POPULAR TV SERIES GAME OF THRONES WAS SPOTTED HAVING A BUSINESS MEETING WITH HER FILM DIRECTOR PARTNER ANTHONY BYRNE IN LONDON. NATALIE CHOSE TO GO MAKE UP FREE, WEARING A CONTRASTING TURQUOISE LONG SKIRT AND BLOUSE., Image: 253629668, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES - PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 344 2007**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 05:  Natalie Dormer attends the GQ Men Of The Year Awards at the Tate Modern on September 5, 2017 in London, England.  (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)
Getty Images
Glumica Natalie Dormer

Linker
03. svibanj 2024 11:00