Nataša Janjić Medančić i suprug Nenad Medančić
 Maja Jurovic
emotivna posveta

'365 dana suza i smijeha': Za Natašu Janjić kraj godine je prepun slavlja

Posljednjih 365 dana za domaću glumicu bilo je puno izazova i lijepih trenutaka. U veljači je po prvi puta postala majka, a danas sa suprugom slavi i prvu godišnjicu braka.

Glumica Nataša Janjić prije godinu dana svom suprugu, ortopedu Nenadu Medančiću u šljokičastoj haljini i raspuštene kose rekla "da" i uz najbliže, bez puno buke i medijske pažnje par se zakleo na vječnu ljubav. Da su se vjenčali otkrili su tek kasnije, a odale su ih i fotografije na društvenim mrežama. Danas se glumica prisjetila tog dana.

"365 dana suza i smijeha. Moj prijatelj i ljubavnik, zaštitnik i potpora, suputnik i vjetar u leđa. Sretna ti godišnjica, ljubavi i mužu", napisala je uz crno-bijelu fotografiju s tajnog vjenčanja. Ana Gruica, Marijana Batinić, Tarik Filipović i mnogi drugi čestitali su im u komentarima i ostavili emotikone srca. Dva mjeseca nakon vjenčanja, Nataša i Nenad postali su roditelji sina Tonija.

"Učim mnogo o sebi otkako sam postala majka, to bezuvjetno davanje postaje ono što u suštini i jest smisao života. Nemam velikih strahova, osim što je svaki dan neminovno neka nova briga, ali osjećam samo galone ljubavi i potrebu da osluškujem to biće. Iskreno ću priznati, ono što sam priželjkivala nije ono što to ustvari jest, još je ljepše i bogatije, ali u isto vrijeme i teže i napornije…", kazala je o majčinstvu glumica u nedavnom razgovoru za Gloria Glam magazin.

Spica / Zagreb 07.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Natasa Janjic Medancic i suprug Nenad Medancic
Maja Jurovic
Nataša Janjić Medančić i suprug Nenad Medančić

Kraj godine za nju je prošao u slavljeničkom raspoloženju, pa je prije godišnjice za suprugom proslavila i 27. studenog svoj 38. rođendan.

"Tridesetosma obljetnica mog dolaska na svijet danas i sve su se ostvarile! Najsretniji ikad! Pune ruke darova i puno srce! Volim vas, čestitari!", tada je poručila na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 20:53