Getty Images
Večer ispunjena nostalgijom

71-godišnja Cher je ukrala show na sinoćnjoj dodjeli nagrada Billboard Music Awards

Uzbudljiva glazbena večer sinoć se odigrala u T-Mobile Areni, u Las Vegasu - održana je dodjela nagrada Billboard Music Awards čiji su domaćini ovog puta bili glumica i pjevačica Vanessa Hudgens i reper Ludacris.

Nepokolebljiva zvijezda večeri bila je glumica i glazbenica Cher koja sa 71 godinom izgleda fantastično! Jedan od razloga zašto su sve oči sinoć bile uprte u nju je i Billboard Icon Award koja joj je dodijeljena za sva dosadašnja glazbena dostignuća. Tim povodom Cher je održala dirljiv govor u kojem se osvrnula na svoje djetinjstvo, uspjehe i padove te kako je uvijek vjerovala u sebe i svoju jedinstvenost, a mnoge je svojim riječima dirnula do suza.

Na sceni je u dva odvojena nastupa izvela svoje velike hitove, pomalo simboličnih naslova s obzirom na večer, "Believe" i "Turn Back Time", a cijela dvorana bila je na nogama od uzbuđenja. Slavna pjevačica je nastupila u crnom prozirnom korzetu koji podsjeća na njezin nekadašnji slavni outfit dok je za drugu pjesmu odabrala bijeli uski kostim u kojem je također njezina besprijekorna figura došla do izražaja.

Mnogi su komentirali kako je nagrada ove godine zasluženo otišla u ruke Cher koja je već šest desetljeća jedna od dominantnijih glazbenih figura svjetske scene.

GettyImages

GettyImages

GettyImages

Linker
25. travanj 2024 16:14