‘Sretni smo zbog tebe, ali..‘

Adele odlučila prekinuti šuškanja o novoj vezi i napokon pokazati dečka, no fanovi nisu oduševljeni i zanima ih samo jedno

Iako privatni život krije kao zmija noge, Adele nije odoljela odgovoriti na šuškanja da ima novog dečka. S njim je viđena na košarkaškoj utakmici, a sada ga je prvi put pokazala na društvenim mrežama.

Britanska glazbenica Adele odlučila je da više neće skrivati novog dečka pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s novom ljubavi - sportskim agentom Richom Paulom. Iako je svoj privatni život većinom čuvala za sebe, one sretne i manje sretne trenutke opjevala je u svojim pjesmama.

Čitajte i: Adele procvjetala: Novi dečko, 40 kilograma manje i glazbene pobjede koje je samo čekaju

Otkako je u ožujku ove godine napokon finalizirala razvod s humanitarcem Simonom Koneckim nakon sedam godina braka, Adele se posvetila Richu s kojim se pojavila utakmici NBA finala između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa u Phoenixu i tako pokrenula glasine.

image
Adele i Rich Paul na košarkaškoj utakmici.
CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

One su očito bile istinite, a prije nego je sama otkrila novosti, ESPN-ov novinar i komentator Brian Windhorst ispričao je u svom podcastu da je na pomolu nova veza.

"Rich Paul je poveo svoju curu da gleda utakmicu pored LeBrona. Njegova cura je Adele. Ovo je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti", izbrbljao se Windhorst.

Čitajte i: Presuda je stigla: Adele neće plaćati alimentaciju bivšem suprugu Simonu

Osim u novoj ljubavi, Adele uživa i u svojoj novoj liniji koju je tesala od 2019. nakon objave o razvodu od Koneckog s kojim ima osmogodišnjeg sina Angela. Iako su njezini fanovi sretni zbog nje, na novu objavu komentirali su joj da ih najviše zanima kada će izbaciti novi album.

Naime, zadnji album pod nazivom '25' objavila je 2015. godine. Od tada se povukla iz javnosti na neko vrijeme, no otkrila je da radi na novom albumu koji fanovi s nestrpljenjem iščekuju.

Linker
16. travanj 2024 07:44