Mama blista

Adriana Ćaleta-Car izašla u prvu šetnju sa sinčićem: Oduševljeni pratitelji zamijetili samo jedno

Diplomirana pravnica pohvalila se izlaskom u šetnju sa svojim sinčićem koji je na svijet stigao prije nešto više od dva tjedna.

U sunčanom Marseilleu, francuskom gradu uz more, Adriana Ćaleta-Car iskoristila je divan dan za šetnju kraj obale sa sinčićem. Kako je istaknula uz ovu foto-uspomenu to im je prva zajednička šetnja.

"Ti si ukrao moje srce", napisala je pored fotografije Adriana. Dok je beba bila sigurno ušuškana u kolicima, mama je prošetala u ležernom izdanju, a opet iznimno dotjerana. Odabrala je traper bermude, u koje je zataknula crnu bluzu jednostavnih linija i šireg kroja. Cijelu je kombinaciju začinila detaljima poput crvene crossbody torbice i natikača na punu petu u printu zebre.

Oduševljeni pratitelji i prijatelji novopečenu majku zasuli su komplimentima i šalama na račun njene linije. "Priznaj da si imala surogat majku", napisala joj je Tamara Vešović, supruga nogometaša Marka Vešovića.

Čitajte i: Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car postali roditelji! Pravnica u Francuskoj rodila dječaka

Godina puna divnih trenutaka

Pravnica Adriana i njen suprug hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car postali su roditelji krajem kolovoza ove godine. Adriana je rodila u Marseilleu u Francuskoj gdje ovaj par i živi.

Zbog dolaska sina na svijet Duje je propustio utakmicu Marseillea protiv Nice. Par se zaručio u veljači ove godine. Dva mjeseca kasnije objavili su i trudnoću, a spol djeteta nisu htjeli otkriti. Krajem svibnja ove godine vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku, a s magazinom Gloria podijelili su sreću zbog ulaska u bračne vode.

Čitajte i: Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

Šibenski nogometaš i magistrica prava vjenčali su se u njezinom rodnom Dubrovniku, a ceremonija je održana na vrhu tvrđave Revelin koju su za tu priliku ukrasili u rimskom stilu - raskošnim vijencima od nekoliko vrsta cvijeća.

Linker
24. travanj 2024 06:49