Dan za pamćenje

Adriana Ćaleta-Car iznenadila novim fotografijama s bajkovitog vjenčanja za hrvatskog reprezentativca

Emocije, sjećanja i dojmovi oko crkvenog vjenčanja za obitelj Ćaleta-Car još se nisu slegli pa je Adriana svoje pratitelje počastila još neviđenim fotkama.

Veliko bračno slavlje našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara i njegove supruge Adriane bilo je kao iz bajke te će se još dugo pamtiti. Par se prvo vjenčao pred matičarem početkom lipnja 2021., a točno godinu dana nakon toga ponovo su razmijenili bračne zavjete u Adrianinom rodnom Dubrovniku i to u crkvi.

Kako su prošle godine bile na snazi epidemiološke mjere, uz njih su bili samo njihova najuža obitelj i kumovi, a na vjenčanje u lipnju pozvali su sve prijatelje i širu rodbinu.

Uspomene koje su im ostale od tog dana Adriana i dalje dijeli putem društvenih mreža. Najnoviju seriju fotografiju u crno-bijelom tonu objavila je uz emotivne stihove Beatlesa: "Sve što trebate je ljubav. Ljubav je sve što vam treba", odnosno "All you need is love, love. Love is all you need".

Čitajte i: VIDEO: Adriana i Duje Ćaleta Car drugi put razmijenili bračne zavjete! Mladenka neodoljiva u vjenčanici

image

Adriana je nosila haljinu koju joj je dizajnirala Matija Vuica.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

"Epidemiološke mjere su nam utjecale na cijelu organizaciju i zbog toga smo pozvali samo najbližu rodbinu. I Duje i ja za kumove smo uzeli naše višegodišnje prijatelje. Moju kumu Maru Zovko poznajem sa studija, a Duje je s njegovim kumom Antom Roguljićem, koji je također nogometaš, prijatelj iz djetinjstva", rekla je Adriana za Gloriju prošle godine.

U komentarima se javila i Matija Vuica koja je dizajnirala Adrianinu vjenčanicu, napisavši da su njih dvoje "najbolji ikad".

Nakon koktela dobrodošlice u hotelu Excelsior i crkvene ceromonije, slavlje se nastavilo u tvrđavi Revelin, gdje su i prošle godine imali svečanu večeru. Adriana je na vjenčanje pozvala puno svojih prijateljica s kojima je imala i djevojačku: Anamariju Raić, Nives Džida, Maru Zovko, dizajnericu Andreu Zvono, Marijanu Čoro, influencericu Pamelu Smoljanić te Daliju Dilberović.

Slavni par, koji ima sinčica Maura, otputovao je na medeni mjesec u Ameriku gdje su posjetili New York.

image

Duje i Adriana na svoj najvažniji dan.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX CROPIX
Linker
20. travanj 2024 10:26