divne vijesti

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car postali roditelji! Pravnica u Francuskoj rodila dječaka

Ćaleta-Car propustio je jučerašnju utakmicu s Nicom, a sve zbog toga što je njegova supruga bila pred porodom.

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car i njegova supruga Adriana Đurđević dobili su dječaka. Šibenik IN piše da je zbog dolaska sina na svijet Duje jučer propustio utakmicu Marseillea protiv Nice. "Duje mi je upravo poslao SMS da je dobio sina. Znam da je jučer propustio utakmicu jer je Adriana bila pred porodom", rekao je načelnik Bilica Josip Ćaleta Car za Šibenik IN.

Adriana i Duje su se, podsjetimo, zaručili u veljači ove godine. Dva mjeseca kasnije objavili su i trudnoću, a spol djeteta nisu htjeli otkriti. Krajem svibnja ove godine vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku, a s magazinom Gloria podijelili su sreću zbog ulaska u bračne vode.

Duje i Adriana su, prije zaruka i svadbe, bili u vezi četiri godine. Dubrovačka pravnica velika je podrška svom partneru pa prati puteve njegove karijere. Par trenutno živi u Francuskoj, gdje Duje igra za tamošnji klub Olympique de Marseille.

Da je trudna, Adriana je Duji priopćila za Božić prošle godine, bio je to njegov najljepši blagdanski poklon. "Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", ispričala nam je Đurđević u intervjuu kojim je svijetu otkrila da je trudna.

Linker
20. travanj 2024 13:33