OPROŠTAJ OD VELIKOG GLAZBENIKA

‘Aki, tvoje pjesme su nas vodile u tuzi i veselju‘: Vjerni obožavatelji Akija Rahimovskog ne prestaju paliti svijeće oko Zdenca života

Brojni prijatelji, kolege i obožavatelji u velikoj se tuzi opraštaju od legendarnog glazbenika koji nas je iznenada napustio u 67. godini života.

Brojni shrvani obožavatelji Akija Rahimovskog opraštaju se od legendarnog frontmena grupe Parni Valjak koji je u subotu iznenada preminuo u 67. godini.

"Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski", riječi su stoje u kratkoj objavi članova benda zajedno sa stihovima iz pjesme "Za malo nježnosti", a u koje je još uvijek mnogima teško povjerovati.

image

Obožavatelji pale svijeće ispred zagrebačkog HNK.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Zbogom, Aki! Pamtit ćemo te po dobroti, neponovljivoj energiji i ogromnoj emociji!

Ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Husein Hasanefendić Hus, osnivač i autor većine pjesama Parnog valjka s prijateljem je postavio Akijevu fotografiju, cvijeće i svijeće te se na taj način oprostio od kolege i velikog prijatelja koji će biti pokopan u četvrtak 27. siječnja u 15 sati u Aleji velikana na zagrebačkom Mirogoju u krugu obitelji i prijatelja.

image

Oko Zdenca života obožavatelji se porukama i stihovima opraštaju od legendarnog frontmena grupe Parni Valjak.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Iznenadan odlazak legendarnog pjevača Parnog Valjka: Aki Rahimovski preminuo u 67. godini života

"S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života, ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće", pozvali su na stranicama Parnog valjka članovi benda obožavatelje da se oproste od glasa s omiljenih pjesama.

Prostor oko Zdenca života već je prepun svijeća, raznih poruka i poznatih stihova.

"Aki, tvoje pjesme su nas vodile u tuzi i veselju", glasi samo jedna u nizu poruka koje su ispisali shrvani i vjerni obožavatelji.

Linker
20. travanj 2024 15:58