‘Pričaj mi o sebi‘

Ako ne možeš na krstarenje, tu je igra s pitanjima: Bučević širi ponudu duhovnih paket-aranžmana

Promicateljica teorije o Vortexu osmislila je društvenu igru koja sadrži 200 kartica sa pitanjima na koja svi igrači odgovaraju, bit ove igre je da se njezini sudionici zbliže i povežu.

Životna trenerica i poduzetnica Ana Bučević, ne miruje, osmislila je i kreirala društvenu igru Safari duha ‘Pričaj mi o sebi‘. Kako ju je predstavila na društvenim mrežama svrha njene komunikacijske igre je kvalitetno, zabavno, inspirativno i emotivno provesti vrijeme sa obitelji i/ili prijateljima. Tako za one koji možda nemaju sredstava za skupocjena krstarenja i ljetovanja, Bučević priprema duhovne vježbe prikladnije za svačiji džep.

"Predivna i jedinstvena po tome što u ovoj igri koja se može igrati satima, nema gubitnika, jer je kreirana na način da potakne iskrenu komunikaciju u kojoj dolazi do boljeg upoznavanja sebe i drugih, te međusobnog povezivanja na dubljim razinama našeg bića", napisala je Ana uz fotografije koje okazuju kako izgleda kutija i kartice koje se u njoj kriju.

Igra sadrži 200 kartica sa pitanjima na koja svi igrači odgovaraju, također je opisala i vlastita iskustva koja ima s igranjem svoje igre, jer, kako je otkrila, igrala ju je nekoliko puta sa svojim najmilijima dok je bila u nastajanju.

Čitajte i: Spritualna krstarenja Ane Bučević i Tajči! Istražili smo što nude i zašto je Splićanka svoje krstarenje već rasprodala

Otkrila vlastita iskustva

Opisala je kako im je odgovaranje na pet kartica trajalo sat i pol vremena, ipak Ana nije otkrila koliko je igrača u toj sesiji sudjelovalo.

"Bilo je puno smijeha, ali i onih najljepših suza i zagrljaja. Kada doživiš od tinejdžera da odmah ujutro pita - Hoćemo li je i večeras igrati? - postalo mi je kristalno jasno da je svrha postignuta", pohvalila se Bučević.

Čitajte i: Zbog ljubavi je Ana napustila skoro sve, no ne i krstarenje! Iva Todorić i ove će godine ploviti u luksuznom aranžmanu?

U svrhu promocije Ana je otkrila i neka od 200 pitanja koja se nalaze na karticama, a svrha im je da igrači saznaju mnogo o sebi i drugima.

Neka od pitanja koja se nalaze u igri

  • Na što si prvo promislio/la jutros kad si se probudio/la?
  • Od sutra postaješ svjetski popularan. Zbog čega?
  • Obrati se svakoj prisutnoj osobi i navedi najveću razliku među vama?
  • Koji je najbolji savjet koji si ikada dobio/la?
  • Da imaš mogućnost ponovno proživjeti jedan dan u svom životu koji bi to dan bio?
  • Ono što izgovoriš će se ostvariti ovog trenutka, što izgovaraš?
  • Koja je tvoja najveća slabost?
  • Slažeš li se sa izjavom da sve ima svoju cijenu?
  • Tko je prema tvom mišljenju najsretnija osoba među prisutnima?
Linker
25. travanj 2024 12:44