Slažemo se!

Albina odlučila da ljeto nije gotovo: Pjevačica u potpuno prirodnom izdanju zablistala na plaži

Pjevačica uživa na plaži gdje upija toplinu rujanskog sunca, kroz šalu je spomenula i to da se u ovo doba godine može nositi i kupaći kostim, ali i nešto mnogo toplije.

Pjevačica Albina Grčić u kratkom je vremenu osvojila srca velike većine ljudi, svojim je glasom, jednostavnošću i iskrenošću zaslužila pobjedu na ovogodišnjoj Dori, a simpatije nisu pale u zaborav ni nakon završetka Eurosonga. Mlada Splićanka ne krije koliko joj znači more i njegova blizina, a sudeći prema posljednjim objavama na društvenim mrežama još se neko vrijeme ne misli oprostiti sa sunčanjem i plažom.

"Gotovo je kad ja kažem da je gotovo", uz emotikon smješka kratko i jasno poručila je Albina na Twitteru i možemo reći da se slažemo s njom. Svi oni koji imaju šansu iskoristiti ove tople i sunčane rujanske dane za kupanje, vjerojatno će to i učiniti.

Čitajte i: Albina pokazala kako puni baterije i oduševila mnoge: On joj je najveća podrška, a zajedno su divni

To doba godine

Na Instagramu je također objavila fotografiju s istog mjesta, ali malo drugačije perspektive pa je pokazala da je na plaži, osim u crnom bikiniju bila i u kratkim hlačicama od trapera, a iz ruku nije ispuštala ni tanku bluzicu kojom se ipak zaštitila ako sunce nestane.

"Ne znam bih li u kupaći ili u skafander. To je to doba godine", našalila se pjevačica. Brojni pratitelji iz Hrvatske, ali i inozemstva, primijetili su koliko je Albina prirodna i lijepa i bez trunčice šminke te bez napravljene frizure, za objavljivanje takvih fotografija ponekad treba imati i nešto hrabrosti, ali gotovo uvijek oduševe pratitelje.

Linker
18. travanj 2024 18:57