Nasmijana i optimistična

Albina utješila obožavatelje i zagonetno najavila planove: ‘Pripremite se iduće godine... Jedva čekam vidjeti što iduće dolazi‘

Glazbenica je ostavila nekoliko poruka obožavateljima i navijačima iz Hrvatske, ona nije tužna i ponosna je na njihov nastup, a to je na najbitnije.

Malo tko je uspio sakriti razočarenje nakon završetka prve polufinalne večeri kada naša predstavnica Albina Grčić ipak nije izabrana među 10 najboljih koji će snage okušati u velikom finalu. Ova 22-godišnja Splićanka svojom energičnom pjesmom "Tick-Tock" i modernim nastupom zaradila je simpatije većine ljudi u Hrvatskoj koji su svim srcem navijali da prođe dalje.

Nakon onoga što je Albina sa svojim plesačima pokazla u rotterdamskoj Ahoy areni, svi smo bili uvjereni da sigurno ide dalje. Kada je postalo jasno da predstavnica Hrvatske ne ide dalje, val nezadovoljstva preplavio je društvene mreže. Reagirala je i sama pjevačica.

Čitajte i: Nama je bila najbolja! Završilo polufinale: Tick-Tock i vatreni nastup nisu bili dovoljni da Albina prođe u finale

Čitajte i: Modne igre naše Albine: Zaslužila 12 bodova za kombinacije koje nosi, obožavatelji ju već zovu ikonom stila

Puna optimizma

"Ljudi, nemojte bit tužni, nemojte bit razočarani, jer mi nismo. Ja sam super. Sa sigurnošću vam kažem da zadnjih nekoliko godina nismo imali bolji nastup. Mi smo bili brutalni, mi smo rasturili", poručila je nasmijana pjevčica u videu koji je objavljen na službenim stranicama Dore na Instagramu. Albina je pozvala gledatelje da ih prate i dalje, te je dodala da iduće godine sprema pravi show za Doru.

Nakon ovog videa, Albina je ostavila poruku i na svojim društvenim mrežama, uz niz fotografija sa sinoćnjeg nastupa poslala je optimističnu poruku

"Jesmo li vas rasplesali? Pa to je najvažnije! Šaljem vam puno pozitivne energije i zahvaljujem na ljubavi koju nam šaljete. Sve se događa s razlogom - jedva čekam vidjeti što iduće dolazi za mene", poručila je Albina u prvoj objavni nakon nastupa na Eurosongu.

Linker
24. travanj 2024 12:02