Amal i George u publici
 Mario Anzuoni / REUTERS
KUĆNA PARNICA

Amal je lupila šakom o stol: George je ostao bez svoje omiljene igračke

George Clooneyju nije lako u braku - kako je oženio jednu od najpoznatijih odvjetnica na svijetu, često u kućnim parnicama zna izvući deblji kraj.

Amal Clooney (40) zabranila je svom suprugu Georgeu (57) da vozi svog limenog ljubimca na dva kotača i zatražila je od njega da ga se riješi po hitnom postupku. Poznati glumac nije imao izbora, pa ga je odlučio donirati u dobrotvorne svrhe. Njegov Harley-Davidson će biti izložen na aukciji za neprofitabilnu organizaciju Homes For Troops Charity koja pomaže američkim veteranima.

HOLLYWOOD, CA - JUNE 07:  George Clooney and Amal Clooney attend the American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney at Dolby Theatre  on June 7, 2018 in Hollywood, California..  (Photo by Michael Kovac/Getty Images for AFI)
Getty Images for AFI
Zaljubljeni pogledi

Odvjetnica za ljudska prava jako se uplašila nakon što je George imao prometnu nesreću u srpnju u Italiji. U sudaru s Mercedes-Benzom, završio je u bolnici s lakšim ozljedama, ali njegova bolja polovica odmah je krenula u misiju da ga odvrati od vožnje na dva kotača.

Lake of Como LAGLIO  21-06-07 
George Clooney on his Harley  driving back to his villa  with 3 other friends, Image: 21649043, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse
Profimedia, LaPresse
George se više neće ovako slatko smijati
Lake of Como LAGLIO  21-06-07 
George Clooney on his Harley  driving back to his villa  with 3 other friends, Image: 21649024, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse
Profimedia, LaPresse

Motor je za sada najskuplja stvar na aukciji, na izložbi se mogu kupiti i tenisice koje je potpisala Ellen DeGeneres, a obožavatelji mogu doći i do VIP ulaznica za premijeru osme sezone serije 'Igra prijestolja'.

Glumčev motor nalazi se i na aukciji eBaya, a početna cijena mu je 25 tisuća dolara.

eBay

Linker
23. travanj 2024 08:39