Profimedia
OBJAVOM NA INSTAGRAMU

Amber Heard potvrdila vezu s američkim milijarderom Elonom Muskom

Nakon višemjesečnih tvrdnji da su samo prijatelji, američka glumica Amber Heard i osnivač Tesle te SpaceX-a Elon Musk potvrdili su svoju vezu na Instagramu.

Holivudska glumica objavila je fotografiju na kojoj opušteno naslonjena na Muska pozira gledajući u kameru, dok je na njegovom obrazu vidljiv trag njezinog ruža. Vrlo sličnu fotografiju objavio je i američki milijarder na svojem Instagram profilu i u statusu otkrio da uživaju u Australiji.

Cheeky

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

Šuškanja o njihovoj vezi krenula su još 2016. godine nakon što se Amber službeno razvela od supruga Johnnyja Deppa, a Musk od svoje supruge Talulah Riley. Ipak, tada su izvori bliski paru naglašavali kako su njih dvoje isključivo prijatelji. Otkriveno je da je 45-godišnji poduzetnik ostao oduševljen glumicom nakon što su zajedno glumili u filmu "Machete ubija" - Heard je imala jednu od glavnih uloga, dok se on samo nakratko pojavio u akcijskom uratku redatelja Roberta Rodrigueza od kojeg je kasnije tražio da ih upozna. Naime, Musk je tada u e-mailu naglasio da se ne radi o romantičnim interesima već da želi upoznati 31-godišnju glumicu jer mu se čini vrlo zanimljivom osobom.

Njihovo prijateljstvo je naposljetku preraslo u ljubav. Par je u više navrata viđen zajedno, a snimanje filma "Aquaman" u Australiji, u kojem Heard glumi, iskoristili su za kratki romantični bijeg: osim što su viđeni kako zagrljeni šeću, par je uživao u večeri s koje su objavili fotografije koje su mnogi protumačili kao konačnu potvrdu veze.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

Objavu dijeli Elon Musk (@elonmusk)

Linker
19. travanj 2024 21:35