Amra i Edin Džeko nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka u Veneciji
 Amra Džeko / Instagram
Ljubav u doba karantene!

Amra i Edin Džeko godinama žive u Rimu, sada su zatvoreni u svom domu: 'Više mi nije svejedno'

Amra i Edin Džeko u izolaciji su u svom rimskom domu, a vrijeme krate i zajedničkim treningom u kućnoj teretani.

Najpoznatija bosanskohercegovačka manekenka Amra Džeko i njezin suprug, nogometaš Edin Džeko, pogođeni su dramatičnim događajima u Italiji. U karanteni su zbog koronavirusa, dane provode u njihovom domu u Rimu. Tamo Edin i Amra žive jer nogometaš igra za Romu. Svili su u Italiji tako obiteljsko gnijezdo, a ovih dana provode zajedno više vremena nego što su mogli očekivati. Amra je na Instagramu pokazala kako vrijeme krate i trenirajući zajedno.

U početku je Amra smatrala da je panika oko virusa pretjerana

Zajednički su trenirali u njihovoj kućnoj teretani, pobrinuli su se da u formi ostanu čak i dok su kod kuće. Slavni bosanskohercegovački par pridržava se svih mjera koje su u Italiji poduzete da se spriječi daljnje širenje virusa, iako su u početku mislili da je panika koja se stvorila prevelika. U razgovoru za Klix.ba nedavno je Amra priznala da više nema mišljenje koje je imala kada je kriza tek buknula.

Bračni par Džeko proslavio nedavno četvrtu godišnjicu braka

"Moram priznat da mi više nije svejedno. Ako idem u dućan, gledam da idem sama. U Rimu nije toliko strašna situacija kao na sjeveru Italije, s obzirom na to da nije toliki broj zaraženih koronavirusom, međutim, iste rigorozne mjere provode i u Rimu. Svi vrtići, škole, fakulteti, teretane i bazeni su zatvoreni. Zabranjena su javna okupljanja, rođendanske zabave, vjenčanja, sprovodi... Savjetuje nam se da se ne sastajemo ni na kakvim vrstama javnih okupljanja", rekla je Amra nedavno o situaciji u Italiji.

Inače, Edin i Amra Džeko nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka, u kojem su dobili dječaka i djevojčicu. Iz prijašnje veze manekenka ima još jednu kćer pa je njihov dom uvijek pun ljubavi, dječje igre i veselja. Kada su se prije osam godina upoznali, Amra i Džeko znali su da je to - to. Otad se nisu odvajali, a njihova veza redovito se navodi kao jedna od najskladnijih u regiji.

Linker
20. travanj 2024 13:26