Glavu gore!

Ana Gruica sa sjetom se prisjetila sretnijih dana sa suprugom: ‘Sve smo uzimali zdravo za gotovo‘

Ovo ljeto imali su razloga i za slavlje, a jesen im je donijela veliki razlog za tugu, no bračni par Uglešić i dalje kroz sve situacije prolazi zajedno.

Tek kada izgubimo ono na što smo naviknuli, shvatimo koliko smo to voljeli, da nam nedostaje i koliko to možda nismo dovoljno cijenili - zvuči možda kao klišej, ali vjerojatno se svatko od nas ove godine uvjerio u niz manjih ili većih klišeja. Jedna koja je to priznala je i glumca Ana Gruica Uglešić. Crno-bijelom fotografijom, na kojoj su ona i suprug Boran Uglešić, bezbrižni na putovanju - prisjetila se nekih sretnijih dana.

"Sve smo uzimali zdravo za gotovo. Dubai", napisala je glumica uz oznake da joj nedostaju putovanja koja voli.

Ova godina obitelji Uglešić donijela je i jedan od najbolnijih trenutaka dosad. Boranov otac, Anin svekar, ugledni splitski psihijatar Borben Uglešić preminuo je 25. rujna, u svom domu, okružen obitelji. Otišao je u 94. godini života, a posljednji pozdrav uputili su mu brojni prijatelji, kolege i tužna rodbina na splitskom groblju Lovrinac, nakon čega je pokopan u Supetru na Braču.

'Buonanotte, capo...'

Nakon ispraćaja, snaha Ana mu je posvetila emotivnu poruku.

"Buonanotte, capo di tutti. Hvala ti na svemu. A najviše na tome što si mi otvorio vrata svog doma i svog srca. I meni i mom sinu. Počivaj u miru, s Božjom providnošću", napisala je Ana svom dragom svekru za kojeg je jednom prilikom napisala da je "jedina osoba na svitu koja kad govori, vridi mučat i slušat".

Mjesec dana prije gubitka, točnije 20. kolovoza Ana i Boran proslavili su tri godine veze i dvije godine braka, u brak su stupili 20. kolovoza 2018. u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti.

Linker
18. travanj 2024 14:14