NJEZIN VELIKI DAN

Ana Gruica Uglešić slavi: ‘Nisam se kočila u životu, no sad mi je žao što još više nisam uživala kad sam bila mlada‘

Splitsku glumicu sinoć je dočekalo najljepše iznenađenje, a samo za Gloria.hr otkrila je ovogodišnju rođendansku želju i osobni recept za sreću!

Naša glumica Ana Gruica Uglešić danas slavi 39. rođendan, a sinoć su joj sin Marat i suprug Boran pripremili najljepše iznenađenje.

"Kad mene moji dečki iznenade u ponoć. Svaki svoj buket. Ženi više ne treba. Znak pažnje od muža i znak pažnje od sina. Kraj svijeta. Ljubav", napisala je splitska glumica u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira u ogrtaču s ogromnim buketom cvijeća.

"Bilo je emotivno. Dok sam pekla kolače, njih dvojica su mi donijeli cvijeće. Svako svoj buket. Za mene je to kraj svijeta. Opirala sam se toj idealnoj slici ranije, jer sam mislila da je nedostižna. Itekako je dostižna i predivna je", otkrila nam je 39-godišnja glumica koja će večeras proslaviti s rođakinjama dok je slavlje s društvom od dvadesetak parova ostavila za sljedeću godinu, kada će biti okrugli rođendan.

image

Glumicu su za rođendan iznenadili sin Marat i suprug Boran.

VEDRAN PETEH/CROPIX

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić na sina želi prenijeti svoju veliku strast: ‘Dok čekamo tatu Shalu da napiše priču za djecu...‘

"Nadam se bez ovog ruleta negativan - pozitivan koji svima stvara nelagodu i psihozu", nadovezala se Ana na aktualnu i neizvjesnu situaciju u kontekstu pandemije, s čime je uskladila i rođendansku želju.

"Banalno, ali istinito. Nitko nam ranije nije mogao objasniti da ona stara "samo zdravlja", ima itekako jedini smisao. Stoga, samo zdravlja", poželjela je glumica na kraju 30-ih pa se prisjetila najvažnijih životnih lekcija koje je do sada naučila.

Najvažnije životne lekcije splitske glumice

image

Glumica Ana Gruica Uglešić u svom splitskom domu sa suprugom, splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

SASA BURIC/CROPIX

"Iako se poprilično nisam kočila u životu, sada mi je žao što još više nisam uživala kad sam bila mlada. Ili da sam bar imala manje grižnje savjesti za neke postupke. Život ionako prolazi u treptaj oka. Kad dobiješ dijete, mijenjaju se prioriteti i više nikad nisi isti čovjek. Ako ćemo se samo susprezati, računati, opravdavati drugima, ne trebamo ni živjeti. Pri tome biti pošten, hrabar, iskren prema sebi i drugima ključ je dobre životne lekcije koju učim i svoje dijete. Živjeti život sada i ovdje, pametno planirati budućnost, ne osvrtati se ni sekunde na prošlost. To su moje specijalizacije na životnom fakultetu", otkrila nam je Ana.

Recept za sreću

image

Ana Gruica Uglešić.

Davor Matota/CROPIX

"Nažalost, u našem društvu, činiš nešto krivo ako si sretan. To je dio naše kulture, vjere i odgoja. Kad smo sretni osjećamo se kao da smo ukrali nešto. Navodno to moramo tajiti od "zlih očiju" i sve one isfucane fore koje su nam se duboko uvukle u podsvijest odgojem. Sretna sam već skoro sedam godina, od kad sam rodila Marata. Posebno zadnjih pet, otkad sam s mužem u odnosu. Još ponekad osjećam strah od sreće, s kojim se borim kao lavica jer je svačije pravo živjeti sretan život. Naravno da svatko ima uspona i padova, dobrih i loših dana, ali biti sretan nije zločin. Ovo govorim samo zato da osvijestim ljudima da je sreća u nama. U našoj percepciji događaja oko sebe. Ako svaki dan zahvalimo za nešto dobro što imamo i imamo fokus na zahvalnosti i poniznosti, manje će nam teško izgledati i onaj dio života koji nam se ne sviđa", zaključila je glumica.

Linker
19. travanj 2024 18:04