STALA NA KRAJ ŠUŠKANJIMA

Ana Majhenić konačno progovorila o prekidu s Ivanom Hercegom

Proljetos se počelo šuškati o novom ljubavnom paru na hrvatskoj estradi: zagrebački glumci Ana Majhenić i Ivan Herceg navodno su se zaljubili na snimanju serijala "Zlatni dvori", a sada je glumica napokon progovorila o njihovom odnosu.

Posljednjih mjeseci naveliko se pisalo o vezi Ivana Hercega i Ane Majhenić koju su oni izbjegavali komentirati, a nedavno su se proširile vijesti da ljubav ipak nije potrajala. Glumica je u intervjuu za Tportal napokon komentirala medijske napise i poručila:

- Novinari ponekad vole pisati nepotvrđene stvari. Puno toga se nagađalo, ali jednostavno mi se nije dalo time baviti. Ivan i ja samo snimali zajedno, jedno vrijeme smo se družili, a sad već neko duže vrijeme nismo kontaktu – izjavila je Ana i otkrila da je ipak sretno zaljubljena u "jednog frajera koji ju je oborio s nogu i osvojio joj srce".

Ivan Herceg i Ana Majhenić svoju vezu nisu voljeli komentirati, osim što bi ponekad objavili na Instagramu koju fotografiju kojom bi dali naslutiti da vrijeme provode zajedno. Ana je tako u svibnju na svojem profilu objavila fotografiju kojom je Hercega usporedila s Clintom Eastwoodom u mladim danima, ali ju je u međuvremenu obrisala. Za oboje je to bila veza nakon što su prekinuli sa svojim dugogodišnjim ljubavima: Ivan je hodao s manekenkom i dekoraterkom seta Anitom Dujić, a Ana s novinarom i redateljem Arsenom Oremovićem.

Linker
14. travanj 2024 09:45