Ines Novković - Ana Majhenić Facebook
Čestitamo!

Ana Majhenić rekla veliko 'Da': Stiže beba - a sad i vjenčanje!

Najprije je četiri mjeseca, sve do početka travnja, krila da je trudna. Sada je kao grom iz vedra neba stigla i vijest da je izabraniku svog srca izrekla sudbonosno 'Da'.

Domaća kazališna, televizijska i filmska glumica, 36-godišnja Ana Majhenić, u ponedjeljak je svijetu znakovito objavila: 'Živjeli Hercegi! A kakav je vaš ponedjeljak?', dajući tako svima do znanja da se sretno udala za svog dečka Antuna Hercega! Napisala je to na svom Facebook profilu pokraj fotografije na kojoj se sretni par ljubi, on u odijelu sa svečanom košuljom, ona u crvenoj haljinici s tankim naramenicama, no nije otkrila je li to bio njihov stajling za vjenčanje, ili za zaljubljeni ponedjeljak. Otvorena haljinica dopuštala je i da Anina tetovaža na ramenu - tri crvena maka - dođe do punog izražaja.

Da je doista riječ o vjenčanju, potvrđuju i brojni njihovi znanci i prijatelji koji im čestitaju na velikom životnom koraku, a među njima su i mnogi poznati. Tako su im među prvima javno sve najljepše poželjeli Nataša Janjić, Marijana Mikulić, Miran Kurspahić, Tena Nemet Brankov...

'Htjeli smo bebu i neizmjerno sam sretna. Prva dva mjeseca trudnoće bila su mi teška, imala sam mučnine i jako mi se spavalo. Smetali su mi mirisi i nisam mogla jesti ništa od teške hrane. Sad se pak izvrsno osjećam', otkrila je Ana Majhenić prije nekoliko tjedana za portal Gloria.hr. Ana radi na radiju Gold FM te na kazališnim predstavama, trenira jogu i pole dance. Radit će, kaže, dok god se, s obzirom na trudnoću, bude dobro osjećala.

Linker
25. travanj 2024 00:27