Voditeljica Ana Radišić
 Bojan Zibar
Čestitke i dalje pljušte!

Ana Radišić na prijelomnici: 'Trudit ću se rasti u bolju verziju sebe'

Slavljenica si je 'za okrugli rođendan" poželjela da ne izgubi ono dječje, najiskrenije svoje i da raste baš svakog dana.

Novo lice RTL-a, voditeljica Ana Radišić ovaj tjedan slavi.

Simpatična voditeljica, Račica u horoskopu, 4. je srpnja napunila trideset godina, a rođendansku želju sama je sebi poželjela u kineskom restoranu.

Voditeljica emisije "Exkluziv!" na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj puše svjećicu s pohanog sladoleda i otkrila što si želi.

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

"Hvala Vam svima na divnim željama, riječima, čestitkama i mislima. Trudit ću se ostati baš to što jesam, kakvom me znate i vidite...ne izgubiti ono dječje, najiskrenije svoje, a rasti baš svakog dana...u što bolju i ljepšu te kvalitetniju verziju sebe, a sad tridesete, dobro mi došle! Jedva čekam vidjeti što mi donosite!", napisala je slavljenica uz fotografiju.

Ani su na 'okruglom rođendanu' čestitala mnoga poznata lica među kojima su se našli i Marijana Batinić, Lana Klingor, Dalibor Petko, Pamela Ramljak, Domenica i Marko Kutlić.

Željka Stanković

Tridesete bi Ani, koju kod kuće čekaju dva svadbena buketa, mogle donijeti ljubavnu sreću. "Čak dva puta uhvatila sam svadbeni buket i još uvijek sam solerica", otkrila je nedavno voditeljica kroz smijeh za portal Gloria.hr te dodala kako se u ulozi kume našla čak tri puta.

Video intervju s Anom pogledajte ovdje:

Linker
16. travanj 2024 21:53