CROPIX
Tko se ne bi pohvalio...

Ana Radišić skače do plafona: 'I to se dogodilo, ma je li moguće?!'

Svoj ushit - zbog uspjeha koji ushita doista vrijedi - domaća voditeljica i urednica ne krije i danas s punim pravom skače od sreće

Ana Radišić, voditeljica koja je u TV vode krenula na Kanalu Ri u rodnoj Rijeci, a zatim se dokazala i kao urednica na CMC televiziji, te je zaposlenica u Hrvatskoj diskografskoj udruzi, položila je zadnji ispit na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Svatko tko je iskusio taj sladak okus ovako velikog životnog uspjeha, točno će moći gotovo osjetiti kakvo ju je uzbuđenje preplavilo kad je danas izašla ispred svoje visokoškolske ustanove, fotografirala je i pohvalila se na Instagramu riječima: 'I to se dogodilo. Zadnji , zadnji, zadnji ispit. #majelimoguce #jest'.

Ana Radišić ljetos je iskreno priznala da je u jednom životnom razdoblju opasno pretjerala s poslom, studijem, te aktivnim trčanjem i utrkama na polumaratonima. Radila je kao voditeljica i urednica, radila je i uredski posao, završavala fakultet, prihvaćala i druge angažmane - dok se nije razboljela i zbog bakterije završila u bolnici.

No, čim se oporavila, novim je snagama i životnim spoznajama krenula dalje - i eto, uspjeh je stigao! Još diplomski i stiže prestižna titula!

Zagreb, 280917.
Kino Europa, Varsavska ulica.
Premijera dokumentarnog filma Roberta Zubera, Zivot od milijun dolara o Nori Situm.
Na fotografiji: Ana Radisic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
Ana Radišić

spica / Zagreb 13.09.2017. / foto: Davor Matota / Ana Radisic
Davor Matota / Hanza Media
Ana Radišić

John Pavlish
Ana Radišić

Linker
17. travanj 2024 07:59