Instagram
Godine joj stoje

Ana Sasso zgodnija je nego ikad: Znamo u čemu je tajna fenomenalnog izgleda bivše missice

Da ništa ne pada s neba, tako ni ravan trbuh i utegnuto tijelo pokazala je naša poznata Splićanka koja svake godine iznova zadivljuje svojom odličnom formom, tako je i ovog ljeta Ana oduševila svojom pojavom na plaži.

Vruće temperature, praznije plaže, tko je mogao kraj mora se smjestio, a jedna od apsolutnih vladarica naših plaža je Ana Sasso i to već gotovo 40 godina. Mladolika Splićanka u 58. godini izgleda bolje nego ikad te bez ikakvih ustezanja dijeli svoje fotografije u bikiniju. Na Aninom Instagramu je vrlo jasno da ona voli more, plažu i sunčanje, a isto tako i da izgleda bolje od mnogih duplo mlađih žena.

Otkako se pojavila u javnosti, nosi epitet jedne od najljepših žena na ovim prostorima. Sasso je u rujnu 1982. godine postala Miss Jugoslavije, no naslov jedne od najpoželjnijih žena za sva vremena priskrbila joj je reklama za sok Pipi.

Tajna fenomenalnog izgleda

Plavokosa Ana snimila je reklamu 1983. na Bačvicama, a od tad do sad njezino je ime sinonim za savršeno bikini-tijelo. Danas, gotovo 40 godina kasnije Sasso ni malo ne zaostaje za svojim slavnim danima. Pratitelji na Instagramu puni su komplimenata, ali i pitanja - kako održava takvu liniju i ravan trbuh.

"Vježbom i ishranom", dala im je Ana jednostavno objašnjenje. A da to nisu puste priče, može se uvjeriti svatko tko malo pregleda Anin Instagram profil.

Iako za ljetnih vrućina Ana na Instagramu uglavnom objavljuje svoje slike s plaže, na njemu se može vidjeti kako tijekom cijele godine marljivo vježba i to kod kuće, bez skupih rekvizita. Svi oni koji bi htjeli idućeg ljeta izgledati kao Ana Sasso, svakako bi trebali proučiti njezine video tutoriale koje velikodušno dijeli s pratiteljima.

View this post on Instagram

Lower ABS

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63) on

Pročitajte i:

Pippi djevojka: 54-godišnja Ana Sasso zapanjila izgledom na špici

Poznate trendseterice na špici su samo u jednoj boji

Splitskoj ljepotici Ani Sasso godine ne mogu ništa

Linker
19. travanj 2024 00:53