NENAD OPACAK/CROPIX
DUHOVITE DALMATINKE

Andrea Šušnjar otkriva: ‘Bojala sam se da neću preživjeti susret s Ivanom Kovač, da će me otrovati‘

Šibenska pjevačica, kći legendarnog glazbenika Miše Kovača, i njezina plavokosa kolegica iz Splita bile su gošće voditelja Dalibora Petka na Narodnom radiju, a osim detalja iz njihovih karijera, prisjetile su i svog prvog susreta prije 21 godinu - koji je započeo kao u filmskom trileru.

Pjevačice Ivana Kovač (44) i Andrea Šunjara (34) sjajno su zabavile slušatelje popularne radijske emisije ‘Dalibor Petko Show’. Splićanka je u studio došla kao gošća Ivani, a ono što je ispričala o njihovom prvom susretu sve je u eteru, ali i izvan njega, nasmijalo do suza. Andrea se, naime, prisjetila kako je Ivanu upoznala u kombiju prije njezinog prvog nastupa s grupom Magazin, što je za nju bilo vrlo dramatično.

"Prepala sam se, bojala sam se da će me otrovati u kombiju. Ali i ovom prilikom joj se zahvaljujem na tome kako mi je predala taj mikrofon i kako mi je olakšala prvi nastup. Imala sam veliku tremu, a ona mi je rekla opusti se, dala mi savjete i nisam mogla imati bolji start. Od tog dana ona je moja omiljena pjevačica grupe Magazin", rekla je Andrea o Ivani Kovač, koja je u nekoć jednoj od najpopularnijih domaćih grupa lakih nota naslijedila Jelenu Rozgu.

Iz grupe je otišla vrlo brzo zbog samostalne karijere, a na njezino je mjesto 2010. došla upravo Andrea.

Čitajte i: Ivana Kovač otkrila gdje je s Mišom išla žutim golfom s tri papige: 'Kako su to lijepa vremena bila'

Pjevačice su u emisiji prvi put zajedno i otpjevale stari hit Magazina "Ti si želja mog života", a iz svega što su otkrile voditelju spomenute radijske emisije, dalo se zaključiti da su svih ovih godina ostale bliske, premda ih osim glazbe malog toga veže.

Četrdesetčetverogodišnja Ivana u međuvremenu je zasnovala obitelj i sa svojim dugogodišnjim partnerom Elvirom Hasanhodžićem ima kći Elenu, koja je u kolovozu proslavila 4. rođendan.

Od Ivane deset godina mlađa Andrea već je nekoliko puta bila na korak do oltara, no čini se da još nije pronašla onog pravog. Ljetos je raskinula vezu sa splitskim električarom Markom Juričićem s kojim je prvi put viđena u lipnju 2018. Prije njega šest je godina ljubila magistra pravnih znanosti Domagoja Beškera, s kojim je čak bila i započela zajednički život. Vrckava pjevačica možda za sada nema sreće u ljubavi, no svojim je prijateljicama, među kojima je i Ivana, itekako odana.

Čitajte i: Prekid idilične ljubavne veze? Andrea Šušnjara izbrisala sve fotografije s dečkom

Linker
21. listopad 2021 23:59