Andrija i djevojka
 Instagram
BOLJI ŽIVOT

Andrija Milošević je uoči okruglog rođendana promijenio navike iz korijena

Posao je crnogorskom glumcu uvijek bio na prvom mjestu, ali onda je pred okrugli rođendan shvatio da mora pod hitno sve promijeniti.

'Volim raditi svoj posao i radim ga od 16. godine. Meni je posao u krvi. Posljednje tri godine skoro pa nisam imao slobodan dan. Sve sam izdržao, ali to nije dobro. Treba naučiti uživati u nekim uspjesima. Sada se trudim da napravim neki balans u životu, vrijeme je', rekao je nedavno glumac. Priznaje da mu najveći porok posao. 'Tu se najviše dajem. Znam da bi trebao manje raditi i više uživati. Tek sada sam shvatio da trebam kreirati život tako da što više vremena provedem ugađajući si. Bavit ću se sportom, zdravije ću živjeti i treba mi malo više slobodnijeg vremena.

Beograd, 240116.
Na setu sa snimanja humoristicne serije Andrija i Andjelka.
Na fotografiji glumci Andjelka Prpic i Andrija Milosevic.
Foto: Danijel Soldo / CROPIX
Danijel Soldo / CROPIX
Na fotografiji glumci Andjelka Prpić i Andrija Milošević.


Shvatio sam da ponekad treba tražiti sreću i u onome što imam pored sebe,' dodao je nedavno glumac Andrija Milošević koji je htio postati nogometaš, ali onda se ipak odlučio za glumu. Otišao je na prijemni ispit na Akademiji i prošao od prve.

Instagram
Andrija i djevojka

Rezultati njegovog novog režima su više nego vidljivi, a najviše ga hvali njegova djevojka Aleksandra Tomić (29), a upravo se ona nedavno na svom Instagram profilu pohvalila savršenom zajedničkom fotografijom s eventa zbog koje su dobili pravu lavinu komplimenata.

'Sinoć sam promovirala mog novog, jako zgodnog i mršavog dečka...', napisala je pokraj njihove zajedničke fotografije njegova deset godina mlađa djevojka koja je blistala u zelenoj haljini s čipkom.

Instagram
Andrija i njegova djevojka

Andrija danas slavi 40. rođendan, a mnogi ga vide ove godine kao mladoženju. 'Super se slažemo. U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu', rekao je Andrija za srpsko izdanje magazina Gloria i rekao da se ne opterećuje bračnim vodama. 'Ne znam kada će se to dogoditi. Kad bude – bit će.'

Linker
25. travanj 2024 05:46