Getty Images
Djeca na prvom mjestu

Angelinu Jolie i Brada Pitta spojili su zdravstveni problemi Zahare i Shiloh

Glumica Angelina Jolie progovorila je o zdravstvenim problemima svoje djece, a najponosnija je zbog činjenice koliko su se kao obitelj ujedinili u teškim trenucima.

Dvije kćeri Angeline Jolie i Brada Pitta, Zahara (15) i Shiloh (13) u posljednja su dva mjeseca završile u operacijskoj sali, a slavna glumica u emotivnom eseju za Time ispričala je obiteljsku priču. Povod njezinog eseja bila je ljubav i poštovanje povodom međunarodnog Dana Žena.

"Posljednja dva mjeseca bila sam suočena s operacijama svojih kćeri. Najprije je na operaciji završila moja najstarija kći, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa kćer Shiloh morala operirati kuk", rekla je Jolie koja nije otrkrila o kakvim problemima se radilo kod najstarije kćeri.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE* **WEB MUST CALL FOR PRICING**  - Actress Angelina Jolie looks classy in a maxi black dress while out buying flowers with her kids Shiloh and Vivienne. Shiloh can be seen walking with the help of crutches.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 504853744, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bruce/Javiles/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Angelinina kći Shiloh operirala je kuk.

Potpora je najvažnija

"One razumiju koliko je važno imati potporu kada prolaziš kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju biti ponosne na svoje ožiljke i strpljive u vremenu kad se oporavljaju", dodala je Angelina koja je uz svoje kćeri cijelo vrijeme bila u bolnici. Spavala je uz njih u istoj sobi i bila je cijelo vrijeme u pidžami.

Njezin bivši suprug Brad zbog operacija svojih kćeri je otkazao sudjelovanje na ovogodišnjoj nagradi BAFTA i to je napravio bez dvojbi.

Oscar® nominees Leonardo DiCaprio and Brad Pitt during the live ABC Telecast of The 92nd Oscars® at the Dolby® Theatre in Hollywood, CA on Sunday, February 9, 2020., Image: 497507794, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Michael Yada / PictureLux / Profimedia
Michael Yada / PictureLux / Profimedia

"Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Brad ipak nije ništa rekao javno, ali je zato Angelina dala ispovijest o teškom razdoblju za obitelj. Oboje su pokazali da su brižni roditelji kad je riječ o njihovoj djeci", rekao je izvor.

Uz roditelje u bolnicu su dolazili i ostala braća i sestre. "Znali su braća i sestre donijeti karte i igrati se satima. Bilo je dirljivo to sve vidjeti", kaže izvor.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 09: (L-R) Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt attend the European premiere of
Tim P. Whitby/Getty Images
Angelina Jolie prošle godine na premijeri filma 'Maleficent: Mistress of Evil' sa svojom djecom.

Ponosna na kćeri

"Neizmjerno sam ponosna na svoje kćeri kada gledam koliko su brižne jedna prema drugoj. Ništa im nije bilo preče od toga da si međusobno pomognu i s radošću su sve ostalo stavile po strani kako bi se mogle posvetiti jedna drugoj. Osjećale su se ispunjeno jer su mogle pomoći. I to je ljubav.", dodala je ponosna Angelina kojoj je bila namjera slaviti žensku solidarnost i ljubavi.

Nakon što su izašle iz bolnice, Angelina je s kćerima otišla u shopping, a Zahara je izrazila želju da posjeti poznati cirkus. Mama Angelina hvalila je svoje cure koje su pokazale nevjerojatnu hrabrost, a ponosna je što se u proces oporavka uključio i Maddox (18), Pax (16) i Knox (11).

Linker
19. travanj 2024 09:21