Ankica Dobrić
 Promo
Teški dani su iza nje

Ankica Dobrić napokon ima razloga za osmijeh

Sa širokim osmijehom na licu hrvatska glumica rado odlazi na društvena događanja u gradu Zagrebu jer su teški dani napokon iza nje.

Uvijek dobro raspoložena glumica kazališta Gavella zablistala je na događanju u srcu Zagreba gdje je u društvu ostalih kolega s estrade u Martimexu isprobala ekskluzivnu kolekciju niche parfema iz samog srca Pariza. Ankica Dobrić velika je zaljubljenica u beauty proizvode i tretmane zbog čega i u 59. godini izgleda veoma mladoliko pa nije željela propustiti provjeriti novitet - parfem Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum.

Na elegantno događanje stigla je u društvu svojeg psića koji je vjerno prati gdje god išla, a večer je provela u druženju s ostalim uzvanicima među kojima su bili i njezini kolege glumci Jelena Perčin i Amar Bukvić, ali i legendaran nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Promo
Ankica Dobrić i Veljko Marton

Promo
Miroslav Blažević

Promo
Jelena Perčin i Amar Bukvić

Cijenjena domaća glumica svoj prepoznatljiv osmijeh naglasila je crvenim ružem koji joj odlično pristaje. Nakon teškog razdoblja Ankica Dobrić ponovno je sretna, izlazi i uživa u društvu svojih prijatelja i kolega. Naime, u svibnju je otkriveno da se 58-godišnja glumica ponovono bori s rakom dojke, koji je zahvaljujući liječenju i njezinoj pozitivnoj energiji sada iza nje.

Promo
Ankica Dobrić

Linker
19. travanj 2024 04:34