šarada se isplatila

Anna izašla iz zatvora i potpisala unosan ugovor! Godinama glumila bogatašicu i varala njujoršku elitu

Nakon ‘Bridgertona‘, nešto sasvim drugačije: Shonda Rhimes za Netflix snima seriju o Anni Sorkin, osuđenoj kriminalki koja je godinama glumila bogatu njemačku nasljednicu i tako iznuđivala novac, putovanja i obroke u skupim restoranima.

Pod nazivom "Inventing Anna", a pod redateljskom palicom Shonde Rhimes, uskoro ćemo gledati priču o Anni Sorokin, koja je, glumeći njemačku nasljednicu, godinama iznuđivala novac, luksuzna putovanja i obroke u najfinijim restoranima New Yorka. Anna Sorokin, žena koja je godinama varala samu kremu njujorškog društva te je iznudila preko 200.000 dolara od banaka i hotela, nakon izlaska iz zatvora dočekala se na noge, zahvaljujući zločinima koje je počinila.

Osmislila alter ego i varala bez srama

Naime, Njemica odrasla u Rusiji, 2013. preselila se u New York te počela glumiti da je Anna Delvey, bogata njemačka nasljednica. Redovito je odsjedala u luksuznim hotelima te jela u najboljim restoranima, a pričama o ocu milijarderu (koja se mijenjala ovisno o publicu) i 600 milijuna dolara kojima raspolaže "preko bare", oduševljavala je svoje nove prijatelje koji bi bez problema plaćali ručkove, luksuzna putovanja i boravke u toplicama jer je Anna "ostavila novčanik u koferu, zaboravila karticu ili upravo imala problema s podizanjem gotovine iz zaklade".

image
Anna Sorokin bez imalo je srama varala svoje bogate njujorške prijatelje te zaposlenike hotela i restorana
STEVEN HIRSCH/POOL/NYP/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Krivotvorila je dokumente kako bi mogla nastaviti sa šaradom, a kad je napokon osuđena 2019. godine, izjavila je kako joj je jasno da je mnoge povrijedila svojim ponašanjem.

Po izlasku iz zatvora dočekala ju je prilika za slavu o kojoj je oduvijek sanjala, ovaj put pod stvarnim imenom.

Naime, Netflix je odlučio otkupiti njezinu priču za 320.000 dolara, a seriju pod nazivom "Inventing Anna" producirat će ni manje ni više nego Shonda Rhimes, poznata po hitovima kao što su "Grey‘s Anathomy", "How To Get Away With Murder", "Scandal" te "Bridgerton".

BBC izvještava kako je 320.000 dolara Anna već potrošila kako bi podmirila dugove u hotelima i drugim mjestima koje je prevarila, no već je dobila i brojne druge ponude pa bez obzira na svoju kriminalnu povijest, neće ostati kratkih rukava.

Linker
18. travanj 2024 20:31