Rebić na terenu
 Profimedia, Press Association
PRAVI VATRENI

Ante Rebić zvijer je na terenu, a u životu se drži jedne mudrosti

Mladi Imoćanin Ante Rebić svojom požrtvovnošću u Rusiji oduševio je cijeli svijet pa i svoje sumještane - od njih je zaradio jambo plakat zahvale za finale, a njegovo ime već su opjevali gangom.

Nakon što je hrvatski reprezentativac Ante Rebić istrčao na teren, nema tko ga nije zamijetio zbog nevjerojatne brzine i načina kako napada protivnički gol, a baš zbog toga je dobio nadimke 'životinja', 'bik' i 'stroj' koje svi koriste u najpozitivnijem smislu te riječi. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva, po svemu sudeći, smiješi mu se i uspon karijere i transfer iz bajke. Mjesto na Pelješcu, Orebić, se zbog njega odrekao svog 'O'. Naime, na tabli imena mjesta zalijepili su Antinu fotografiju tako da se tijekom svjetskog nogometnog prvenstva zove Rebić.

#anterebic #orebic #croatia

Objavu dijeli Mihajel Barisic (@mihajelbarisic)

Mladi Vatreni trenutačno je igrač njemačkog Eintrachta Frankfurt, no iz Engleske dolaze informacije da ga u svojim redovima žele Manchester United, Arsenal, Liverpool i Tottenham. Taj mu se uspjeh nije dogodilo preko noći, nego je marljivo radio kako bi uz najbolju reprezentaciju stao na tron. Puno žrtve stoji iza njegove moćne nogometne karijere, a Ante se u životu drži mota: 'Nema odmora, svaki dan se trudim biti bolji'. Upravo je tu poruku objavio kraj video snimke treninga koji ne propušta, a njegov tempo nikoga neće ostati ravnodušnim.

Work hard or go home ️ #spavaslimirno @ivantopic_sunce

Objavu dijeli Ante Rebić (@anterebic)

25-godišnji reprezentativac s nevjerojatnom lakoćom vježba zgibove, plankove s utezima, a trening prestaje tek kada se dobro preznoji. Kad dođe kući uvijek je spreman za avanturu, rado se penje na Biokovo, a najradije se opušta uz roštilj za koji je pravi majstor.

Grill Meister @haris_seferovic_9

Objavu dijeli Ante Rebić (@anterebic)


Vinjani Donji zbog Ante pucaju od ponosa, a još dugo će se prepričavati priče o svojeglavom junaku čija top svjetska karijera tek započinje.



5577026 04.07.2018 Croatia's Ante Rebic smiles as he listens to the questions during a news conference before a team's training session ahead of the World Cup quarter-final soccer match between Russia and Croatia, in Sochi, Russia, July 4, 2018., Image: 376893702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik
Profimedia, Sputnik
Ante Rebić na presici

Linker
17. travanj 2024 13:41