Najljepše vijesti

Antonia Matković Šerić čeka drugo dijete! Vijest o prinovi sa oduševljenjem je dočekala kćerkica Luna

Antonia je trudna četiri mjeseca i beba dolazi u studenom, a iako znaju spol, par je tu vijest ipak odlučio zadržati za sebe.

Višestruko nagrađivani glazbeni par iz grupe Pavel, Antonia Matković Šerić (32) i Aljoša Šerić (45) potvrdili su za Gloriju da očekuju svoje drugo dijete. Vijest je sa oduševljenjem dočekala njihova mezimica, četverogodišnja kćer Luna.

- Čestitke smo počeli primati još na dodjeli Porina, neki su nam čestitali zbog nagrada, neki zbog toga što su u međuvremenu saznali da sam trudna. Presretni smo, beba dolazi u 11. mjesecu, spol znamo, ali bi ga zadržali za sebe. Nemam nekih trudničkih tegoba, mučnine koje se najčešće pojavljuju u prva tri mjeseca su prošle, sada se osjećam odlično, idemo kratko na odmor u Dalmaciju, a onda 2. srpnja slijedi promocija našeg albuma "Ennui" u zagrebačkom Aquariusu i ljeto radno do sredine srpnja, kad odlazim na porodiljni - kaže Antonija.

image
Skladni par uskoro će na kratki odmor u Dalmaciju. Otkrili su nam da se njihova kćerkica Luna najviše raduje bebi i jedva čeka postati starija sestra!
BORIS KOVACEV/CROPIX

Čitajte i: Antonia Šerić o suprugu, drugom poslu i majčinstvu: ‘Ja uvijek opominjem, ali Aljoša ipak ima više autoriteta‘

Pjevačica grupe Pavel i konzervatorica u Gradskom uredu za zaštitu spomenika nedavno je za Gloriju otkrila da je ona stroži roditelj od supruga Aljoše, jer uvijek nešto pazi, opominje, podučava i vodi pedagoške razgovore.

- Aljoša je zadužen za škakljanje i zafrkavanje, ali on na neku foru ipak ima više autoriteta. Luna njega nikad ne žica igrice na mobitelu, sladoled ili gumene bombone - istaknula je Antonija.

Linker
22. travanj 2024 12:10