Antonija Blaće
 Maja Jurović/Hanza Media
14 godina kasnije

Antonija Blaće: 'Danas bih drugačije, ali tada nisam znala bolje'

14 godina je prošlo otkako je Šibenčanka Antonija Blaće u Big Brother kuću ušla kao natjecatelj. Ove će subote kao voditeljica pozdraviti nove natjecatelje, a nama je ispričala srami li se svojih postupaka iz prve sezone te kako se nosi s adrenalinom samo nekoliko sati uoči prijenosa uživo

Nakon duljeg vremena radeći kao kreativna producentica showa ‘Život na vagi’, Antonija Blaće vraća se na TV ekrane u emisiju u kojoj 2004.godine kada je u njoj sudjelovala nije pobijedila, ali danas 14 godina kasnije može reći da je najveća pobjednica Big Brothera. Upravo joj je boravak u toj kući kasnije donio voditeljski angažman u kojem Šibenčanka pliva kao riba u vodi. Javljanja uživo u ovom format ima u malom prstu, ali treme ipak ne nedostaje.

‘Jako se veselim javljanjima uživo, novim stanarina i cijelom projektu. Sve je spremno, 1150 kvadrata kuće čeka na svoje nove stanare. Onaj koji se zadrži do kraja i pridobije publiku osvaja čak pola milijuna kuna. Kuća izgleda savršeno, moderno, prostrano, vrt je na katu, što je uistinu fora’, priča nam oduševljeno prepuna adrenalina samo nekoliko sati uoči prve emisije. ‘Zasad mi je samo u glavi želja da sve dobro prođe’, objašnjava.

RTL

Kroz smijeh se prisjeća svog boravka u kući tijekom prve sezone Big Brothera 2004.godine u kojoj je pobijedio Saša Tkalčević i ne krije kako bi, da je znala, postupila dugačije. Od tadašnje postave u dobrim je odnosima ostala s Alenom Macinićem i Anom Gotovac.

‘Bilo je to za mene jedno jako zanimljivo i zabavno iskustvo. Stigne čovjek kasnije analizirati i samoga sebe i druge ljude, kao i propitati međuljudske odnose. Ničega se ne sramim, ali sada sam s odmakom svjesnija nekih stvari, ali da sam tada znala bolje, napravila bih bolje’ zaključuje 38-godišnja voditeljica koja je u kući provela 91 dan.

Linker
20. travanj 2024 09:52