Voditeljica Antonija Blaće
 Vedran Peteh
PRIČA O USPJEHU

Antonija Blaće: 'Nikad neću zaboraviti što sam radila prije 15 godina i gdje sam danas'

Da je život nepredvidljiv pokazala je Antonija Blaće, voditeljica i jedno od zaštitnih lica RTL-a, koja se prisjetila gdje je bila 2004. godine, kada se pokretao kanal te televizijske kuće u Hrvatskoj

'Ispričat ću vam jednu priču o tome kako je život nepredvidljiv. Na RTL-vom prvom partyju ikada, tulum koji je obilježio pokretanje RTL kanala, te davne 2004., bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat BB-a, a još manje kao voditeljica ili producentica. Radila sam najvažniji posao tu večer - skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti - gledala sam iza šanka tadašnje velike RTL-ove zvijezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici kao dio ekipe. Tek sam se par mjeseci nakon prijavila u Big Brother. Poslije su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je netko odustao. Tako da ako vam itko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je! Hvala vam svima sto ste mi dali šansu!', napisala je u statusu na Facebooku Antonija Blaće (39) koja na važnoj večeri za njezinu televiziju na pozornici stajala uz Zorana Šprajca.

Enis Bešlagić, Jelena Pajić, Tomislav Jelinčić, Marijana Batinić i druga poznata lica nisu propustila proslavu 15. rođendana poznate televizije i početka emitiranja, a svečanosti se pridružila i Kolinda Grabar Kitarović. Uzvanici su uživali u izvedbi pijanističkog virtuoza Maksima Mrvice, a zapjevao je i Petar Grašo, poznat iz žirija showa 'Zvijezde'.

Linker
19. travanj 2024 01:07