Ivana Kaurloto
OPET JE PRAVA PLAVUŠA!

Antonija Blaće se u izlasku sa suprugom pohvalila novom bojom kose

Selfie fotografijom na kojoj pozira uz supruga Hrvoja Brlečića pohvalila se izlaskom voditeljica i kreativna producentica Antonija Blaće na društvenim mrežama. Otkrila je i novu boju kose!

Naporno je ovo poslovno razdoblje za Antoniju Blaće - iza nje su tjedni i tjedni priprema u ulozi kreativne producentice, ali i voditeljice showa 'Gospodin savršeni' i napokon je projekt spreman - početkom idućeg tjedna kreće na RTL televiziji. Ne čudi s toga što se u izlasku s voljenim tijekom fotografiranja za Instagram story šaljivo namrštila i u šaljivom tonu napisala: 'Napokon supružnici izašli u svijet'.

Vaga po horoskopu, Antonija Blaće prošli je mjesec proslavila 39. rođendan, no tulum je, povjerila nam je, čak i tog dana morala odgoditi zbog posla. Na pitanje kako joj je suprug, zagrebački vaterpolist Hrvoje čestitao, odnosno, je li bio romantičan ili praktičan, odgovorila je: 'On je romantičan, ali ja sam postala u zadnje vrijeme praktična. Poželjela sam prvi put u životu neke uređaje za kućanstvo. Gotova sam. Godine. Kraj. Bilo mi je drago poznavati vas'.

Par je u lipnju slavio treću godišnjicu braka. No, kad pribrojimo tome i vezu prije razmjene zavjeta, već gotovo jedno desetljeće dijele ljubav i najčešće su uvijek dobro raspoloženi, ma gdje ih zatekli!

Instagram

Nova, svijetlija boja kose, Antoniji izvrsno pristaje. 'I am blond again' (Opet sam plavuša), napisala je pokraj fotografije:

View this post on Instagram

I am blond again.

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Linker
18. travanj 2024 13:54