CROPIX
Čestitamo!

Antonija Blaće slavi, suprug joj je poslao najljepšu poruku od svih

Stigle i četrdesete, a omiljena domaća voditeljica ima poseban osmijeh na licu - Antonija Blaće ne krije da se veseli okruglom četrdesetom i da su godine za nju samo broj.

Već je u ranim jutarnjim satima u srijedu Antonija Blaće na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj središtem Zagreba šeće s ružičastim balonom u ruci, otkrivši time da joj je rođendan. Pritom je napisala i jednu želju koja baš nije najuobičajenija kad imamo "svoj dan" - svojim je pratiteljima, naime, na Instagramu napisala: "Želim vam sve najljepše i najbolje".

Upitali smo Antoniju hoće li i kako slaviti, a ona nam je odgovorila u šaljivom tonu, baš kako samo ona to zna: "Evo šećem gradom i kuham plan hoću li slaviti ili neću. Kao i uvijek, odluka će pasti u zadnji čas", rekla nam je kroz širok osmijeh.

Oglasio se odmah ujutro i Antonijin suprug, četiri godine od nje mlađi Hrvoje Brlečić, objavivši predivnu fotografiju svoje drage, uz riječi: "Sretan ti okrugli!!I Hvala ti što postojiš!" Sada na Instagram profilima oba supružnika stižu čestitke veseloj četrdesetogodišnjakinji! Lijepe želje tako su joj među prvima javno uputili glumica Nataša Janjić, arhitektica Nina Mia Čikeš, srpska glumica Aleksandra Tomić, komičarka i blogerica Andrea Andrassy, glazbenik Luka Nižetić, glumica Ana Begić Tahiri...

Linker
24. travanj 2024 13:24